Mi kell ahoz hogy valaki elhigyje hogy a Demokratikus Koalíció Gyurcsánnyal és a feleségével az élen képes leváltani a Fideszt annak ellenére hogy zsinórban negyedjére veszítik el a választást Orbánék ellen?
Igazából haegnézed a palettát nem sok választásod van.
Én mzpre szavaztam most meg majd a mihazánkra.
Igazából még a dkra is szavaznék ha ezzel megtörhető lenne a 2/3 legalább.
Erre viszont nem sok esélyt látok szóval erősítsék inkább egy Kissebb pártot.
A mi hazánk programjából Pl nekem nagyon szimpatikus, hogy a gazdálkodást meg szeretné erősíteni.
Sokkal jobban örülnék ha a magyar kajához olcsóbban hozzá tudnék jutni.
#16. "Az angolt/németet megtanulni nem atomfizika és máris egy jobb életkörülményt teremtesz magadnak és a családodnak"
Menj már légyszi a picsába ezzel a felszínes szarsággal, hány prolitól kell ezt még meghallgatni napi szinten? De nekem egyébként mindegy, te akkor majd csak pár év múlva fogod látni, hogy az élet nem annyi, hogy hol vásárolsz többet a pénzedből a boltban. Majd alkalomadtán azt is dumáljuk meg, hogy vajon az osztrák, vagy a magyar fővárosban veszel könnyebben egy ingatlant, amit majd örökölhet tőled a gyereked is.
"a költségek viszont csak minimálisan magasabbak mint Magyarországon"
Ez egyébként természetesen nem igaz, csak (minő meglepő) te is pont csak addig jutsz, mint a többi, épp kivándorlás alatt lévő, a külföldöt kolbászkerítés-országnak látó szerencsétlen, azaz hogy mennyiért árulják a termékeket a boltban. Akkor szoktak jönni a nagy kiábrádulások, amikor ott kellene elvinni szervizbe a kocsit, meg ott kéne elmenni fodrászhoz vagy fogorvoshoz.
Ja, és jó lenne ha végre elkezdenénk minden távozóra terhelni egy itthoni nyugdíjas eltartását, mert baromi könnyű ám bezzegausztriázni, ha a szüleidet itt mi tartjuk el, de te máshol adózol. A süllyedő hajóról légyszi őket is vigyed, vagy ha itthagyod őket, akkor meg annyira azért mégsem süllyedő (csak akkor meg pofcsibefcsi van).
#19. "Ne akard már bemesélni, hogy Magyarországon jobb az életszínvonal mint Ausztriában ember."
A többi baromságodra már felesleges is reagálni, ezerszer puffogtatott ócska ballib közhelyek, ma még tényleg nem hallottuk egyiket sem százszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!