Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi kell ahoz hogy valaki...

Mi kell ahoz hogy valaki elhigyje hogy a Demokratikus Koalíció Gyurcsánnyal és a feleségével az élen képes leváltani a Fideszt annak ellenére hogy zsinórban negyedjére veszítik el a választást Orbánék ellen?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 14:34
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Mondhatnám én is azt hogy aki meg Gyurcsányra szavaz annak tulajdonképpen nincs is akkora baja azzal a neo-liberális ámokfutással amk az országgal zajlik
2023. okt. 2. 15:14
 12/42 anonim ***** válasza:
68%
Elég szomorú, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt. Olyan emberek ülnek ott, akik egyszer már elkúrták, nem kicsit...nagyon.
2023. okt. 2. 15:20
 13/42 anonim ***** válasza:

Igazából haegnézed a palettát nem sok választásod van.

Én mzpre szavaztam most meg majd a mihazánkra.

Igazából még a dkra is szavaznék ha ezzel megtörhető lenne a 2/3 legalább.

Erre viszont nem sok esélyt látok szóval erősítsék inkább egy Kissebb pártot.

A mi hazánk programjából Pl nekem nagyon szimpatikus, hogy a gazdálkodást meg szeretné erősíteni.

Sokkal jobban örülnék ha a magyar kajához olcsóbban hozzá tudnék jutni.

2023. okt. 3. 13:09
 14/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem sok választásunk van? A külföld is egy választás és most a legjobb alternatíva. El kell hagyni a süllyedő hajót.
2023. okt. 3. 13:14
 15/42 anonim ***** válasza:
51%
#14. Légyszi ne csak itt okoskodj, hanem menj és soha többé ne gyere vissza! Ha pedig egyszer kimentél hazafelé ugatni sem ér ám, elvégre te ott már nem a tyúkszaros életeden keseregsz, hanem boldog vagy/leszel. Szóval hajrá, többé ne halljunk felőled!
2023. okt. 3. 13:35
 16/42 anonim ***** válasza:
83%
Feleslegesen pontoztál le. Nem muszáj választani a szar és totál szar között. Az angolt/németet megtanulni nem atomfizika és máris egy jobb életkörülményt teremtesz magadnak és a családodnak, áruld már el ez miért rossz?Nem okoskodok, de az tény, hogy Ausztriában 3-szor annyit keresek, a költségek viszont csak minimálisan magasabbak mint Magyarországon, ez hol tyúkszaros élet áruld már el nekem?
2023. okt. 3. 15:39
 17/42 anonim ***** válasza:

#16. "Az angolt/németet megtanulni nem atomfizika és máris egy jobb életkörülményt teremtesz magadnak és a családodnak"

Menj már légyszi a picsába ezzel a felszínes szarsággal, hány prolitól kell ezt még meghallgatni napi szinten? De nekem egyébként mindegy, te akkor majd csak pár év múlva fogod látni, hogy az élet nem annyi, hogy hol vásárolsz többet a pénzedből a boltban. Majd alkalomadtán azt is dumáljuk meg, hogy vajon az osztrák, vagy a magyar fővárosban veszel könnyebben egy ingatlant, amit majd örökölhet tőled a gyereked is.

"a költségek viszont csak minimálisan magasabbak mint Magyarországon"

Ez egyébként természetesen nem igaz, csak (minő meglepő) te is pont csak addig jutsz, mint a többi, épp kivándorlás alatt lévő, a külföldöt kolbászkerítés-országnak látó szerencsétlen, azaz hogy mennyiért árulják a termékeket a boltban. Akkor szoktak jönni a nagy kiábrádulások, amikor ott kellene elvinni szervizbe a kocsit, meg ott kéne elmenni fodrászhoz vagy fogorvoshoz.

Ja, és jó lenne ha végre elkezdenénk minden távozóra terhelni egy itthoni nyugdíjas eltartását, mert baromi könnyű ám bezzegausztriázni, ha a szüleidet itt mi tartjuk el, de te máshol adózol. A süllyedő hajóról légyszi őket is vigyed, vagy ha itthagyod őket, akkor meg annyira azért mégsem süllyedő (csak akkor meg pofcsibefcsi van).

2023. okt. 3. 15:53
 18/42 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy az emigrálás a magoldás az egy hazátlan tróger. Nem elmeni kell hanem aférgeket kiírta i a közéletből hogy mindenkinek jó legyen
2023. okt. 3. 17:15
 19/42 anonim ***** válasza:
Felőlem szenvedhettek ott akármennyi ideig, én leszarom Ausztriából. Miért ne mehetne ki külföldre valaki, ha van egy normális szakmája vagy diplomája és beszél nyelveket? Csak megjegyzem, édesapám jött utánam 1 év múlva....... Ne akard már bemesélni, hogy Magyarországon jobb az életszínvonal mint Ausztriában ember.Lehet hogy többe kerülnek a szolgáltatások, de itt az embereknek pénzük is van rá 3-4 szeres bérből. Pesten egy 30 négyzetméteres patkánylyuk 30 millió minimum, magyar átlagfizuból mikor veszel lakást te szerencsétlen? Prolizol engem, csak mert jobb életkörülményeket teremtettem magamnak és a családtagjaimnak. Ja és itt van normális egészségügy, oktatás, itt nem hiánycikk az ápoló és a tanár.
2023. okt. 3. 18:30
 20/42 anonim ***** válasza:
48%

#19. "Ne akard már bemesélni, hogy Magyarországon jobb az életszínvonal mint Ausztriában ember."

[link]

A többi baromságodra már felesleges is reagálni, ezerszer puffogtatott ócska ballib közhelyek, ma még tényleg nem hallottuk egyiket sem százszor.

2023. okt. 3. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!