Mi kell ahoz hogy valaki elhigyje hogy a Demokratikus Koalíció Gyurcsánnyal és a feleségével az élen képes leváltani a Fideszt annak ellenére hogy zsinórban negyedjére veszítik el a választást Orbánék ellen?
Elkeseredettség
Én annyira elkeseredett vagyok Orbánisztán mint jelenség, és mint a mai magyar valóság miatt, hogy bármi jöhetne, csak Orbán és bandája eltakarodjon!
Nagyon sokan elvannak keseredve, kétségbe vannak esve az Orbán féle kormányzás miatt, még se szavaznak le Gyurcsányra.
Én radikálisan ellenzékinek vallom magam de inkább maradok otthon választási napon mint sem hogy Orbán és Gyurcsány között kelljen választanom. Számomra nem tud semmit felmutatni drága Ferenc amivel bizonyítaná hogy bármivel is jobb gazdája volna a hazának. Ezért is kérdezem, mert nem értem, honnan ered ez a nagy Gyurcsány szimpátia egyes berkekben?
#5. "hogy bármi jöhetne"
Bármi, mi? Szerencse, hogy vagytok vagy 30-an kb.
Gyurcsány nagyon nem népszerű a magyar emberek körében.
Tehát nem tudom miből gondolod hogy nagy a szimpátia Gyurcsány írányába.
Gyurcsányt kb ugyan annyian utálják mint Orbánt, csak az a különbség hogy Orbánt többen szeretik.
Amugy azzal ha nem mész el szavazni, kb olyan mintha Orbán ra szavaznál...
#8. "Amugy azzal ha nem mész el szavazni, kb olyan mintha Orbán ra szavaznál..."
Szerintem is. Ezért nem is értettem soha azt az ellenzéki érvelést, ami következetesen a saját táborához sorolta a nemszavazókat... holott sokkal valószínűbb, hogy nekik nincs komolyabb problémájuk az Orbán-rendszerrel, különben már mentek volna ők is leváltani. De nem mentek.
Eddig minden választáson részt vettem, csak azt mondom hogy Gyurcsány nem alternatívája a rendszernek hanem csak egy eltérő árnyalata.
Gyurcsány népszerűségét arra alapozom hogy tudomásom szerint jelenleg a legerősebb ellenzéki pártnak a DK-t becslik, továbbá Gyakorin valahányszor Gyurcsány kritikát gyakorlok egyből leszavaznak, így következtetek arra hogy itt speciel sokan DKsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!