Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Már eléggé kiirtották a...

Kroms kérdése:

Már eléggé kiirtották a férfiasságot a világkormány létrehozásához?

Figyelt kérdés
A férfiak legyőzöttnek tekinthetőek, vagy szükség van még néhány év feminista propagandára?

2023. okt. 1. 17:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
59%

29: minimális képzettség, mi?

Anyám véletlenül ápolónő volt negyven évig. Bele is rokkant. Tudom, mivel jár.

Te aztán baromira értesz a dolgokhoz, kérdező, az látszik. De hogy miért jó neked, hogy nyilvánosan égeted szénné magad...

2023. okt. 6. 18:38
 32/39 A kérdező kommentje:

"Azt állítottad, hogy a nők kevesebbet dolgoznak, erre írtam, hogy az ápolók a legtöbb helyen LEGALÁBB 8 órában dolgoznak, anyukám pl 12 órázott éveken át, éjjel is dolgozott." - Kit érdekel a kiragadott példád? Átlagokról beszélünk, ha nem tűnt volna föl...

"Az a minimális képzettség azért annyira nem minimális, maradjunk annyiban" - Maradjunk annyiban, hogy egy agysérült csimpánzból is lehet ápolónő...

"De van olyan, hogy otthoni fizetetlen munka, mert nagyon sok hapsi még mindig a kisujját nem mozdítja meg, és a nőnek kell megcsinálnia minden munkát is...." - Ez fordítva is előfordul, de amúgy meg senki nem kényszerít rá, hogy ezt eltűrd. Ha meg igen, az már a bűnügyre tartozik.

"Anyám véletlenül ápolónő volt negyven évig. Bele is rokkant. Tudom, mivel jár." - Értem, és ennek amúgy mi köze a szükséges képzettséghez?

"Te aztán baromira értesz a dolgokhoz, kérdező, az látszik. De hogy miért jó neked, hogy nyilvánosan égeted szénné magad..." - Mondja a nyomi, aki 4 sornyi választ írt, de egyetlen érvet sem hozott fel bennük...

2023. okt. 7. 01:38
 33/39 anonim ***** válasza:
76%

32 ha nem tűnt volna fel, a férfiasság kiírtása sokkal szélsőségesebb baromság, mint az én "kiragadott" példám....de jó, akkor mondok még pár olyan munkát, amit legnagyobb részt nők végeznek és simán túl nyúlik a 8 órán munkaidő....Óvónő, tanárnő, takarítónő, az árvaházakban is legnagyobb részt nők vannak a gyerekekkel.... Ez csak pár példa.

Maradjunk annyiban, hogy fingod nincs arról, hogy az ápolónőknek egyáltalán mi a feladata.... Messze nem csak annyi, hogy kávézgatnak... Elmondom, hogy anyumnak miket kell csinálni, és ezt úgy olvasd, hogy nem az övé a legtöbb és a legnehezebb munka az ápolói körben.... Számon kell tartani a gyógyszereket milliliter és darab pontosságra, tudni kell, hogy melyik gyógyszert lehet keverni a másikkal és melyiket nem. Tudni kell, hogy az adott betegnek milyen dózisban kell beadni. A mozgáskorlátozottakat nekik kell emelgetni, és nem egy olyan beteg van, amelyik bőven meghaladja a 80 kilót.... Tudni kell újra éleszteni, vannak olyan betegek, akik a hasukba vezetett cső segítségével tudnak csak táplálékhoz jutni, azt a csövet tisztítani kell, ahogy azokat a csöveket is, amelyek arra jók, hogy tudjon lélegezni az ember. (ez a cső a nyakban van)

El kell tudni látni a cukorbetegeket, az allergiásokat, segíteni kell az epilepsziásokon, amennyire lehet... Folyamatosan járnak továbbképzésekre (jobb helyeken) ahhoz nagyon sokat kell tanulniuk.... Egyszer anya megmutatta, hogy mennyit kell tanulnia pár nap alatt, napi 12 órás munka mellett....kevesebb mint egy hét alatt teljesen el kellett sajátítania több mint 100 oldalnyi anyagot, és egy kB 2 órás tesztet is kellett írnia....emellett ott van az is, hogy a léleknek sem könnyű...latni a sok beteg, akár már haldokló embert...anya kezei közt halt meg 2 kisgyerek, mindkettő rohamban, nem lehetett újra éleszteni...volt egy másik, egy pici totyogós, akit anya nagyon szeretett. Katicának becézte, mert az nagyon tetszett a kicsinek...ő is meghalt...én is nagyon szerettem a kislányt...a szülők meg mikor megtudták, hogy meghalt, minden erzelemtől mentesen mentek be, és csak a gyerek kistakaróját akarták elhozni, mondván a nagyobb gyerek meghalt, így neki már nincs szüksége a takaróra, elviszik a másik otthonban lévő gyermeküknek....

Összességében de, qrva nehéz az ápolói hivatás.

Csak fordítva sokkal kevésbé, és a társadalom még mindig nem tekinti gondnak, ha a nőnek kell mindent is csinálni, és nem, az sem érdekli a rendőrséget sem, hogy ha a nő kvázi rabszolgaként van tartva.

Annyi köze van hozzá, hogy rohadt sokat kell tanulni.

"Mondja a nyomi" aki nem tud semmiről semmit, de azért mondja a magáét.... Tudod nem gáz az, hogy ha egyes témákban s3gghülye vagy, csak akkor ne okoskodj.... Az jó dolog, ha az okos ember hülyéskedik kicsit, de az már nem, ha a hülye okoskodik.

2023. okt. 7. 07:41
 34/39 anonim ***** válasza:
56%
32: az agysérült csimpánznál gondolom magadból indultál ki...
2023. okt. 7. 11:28
 35/39 A kérdező kommentje:

"a nem tűnt volna fel, a férfiasság kiírtása sokkal szélsőségesebb baromság (...)" - Mi is a "szélsőséges" abban, hogy rámutatok nyilvánvaló tényekre?

"Óvónő, tanárnő, takarítónő, az árvaházakban is legnagyobb részt nők vannak a gyerekekkel.... Ez csak pár példa." - És milyen sz4r példák... Az óvónők és tanárnők pont nem dolgoznak sokat, mert talán még te is tudod, hogy kb. 4 hónapnyi szabadságuk van évente. A takarítónőkre külön kitértem, mint a legjobb példára a részmunkaidős melóra. Az árvaházi gondozás meg szociális meló, vagyis eleve csak az csinálja, aki vagy nem tudott semmilyen képességet elsajátítani, vagy nagyon unatkozik, ezért nem is tekint rá munkaként.

"Összességében de, qrva nehéz az ápolói hivatás." - Nem erről volt szó, hanem az elvárásokról. Lehet, hogy vannak továbbképzések, de első körben alig van követelmény a jobban fizetett területekhez képest. A mindennapi elvárás meg szintén minimális, mivel állami munkáról van szó, ahonnan soha nem rúgnak ki senkit, mert örülnek, ha valaki egyáltalán elvállalja.

"Csak fordítva sokkal kevésbé, és a társadalom még mindig nem tekinti gondnak, ha a nőnek kell mindent is csinálni," - Mi az a "minden"? Ha azt vesszük, hogy hagyományosan a nőknek csak a háztartással és a saját gyerekükkel kellett foglalkozniuk, akkor ezek szerint az emancipációval rosszul jártak?

"az sem érdekli a rendőrséget sem, hogy ha a nő kvázi rabszolgaként van tartva." - A mai világban csak azt lehet rabszolgaként tartani, aki az akar lenni.

2023. okt. 7. 17:20
 36/39 anonim ***** válasza:
86%

35 az, hogy nem mutatsz rá tényekre....

Nem szar példák, nagyon is jók. És de, rohadt sokat dolgoznak. Annak a szabadságnak nézz utána egy picikét.... Kezdve mondjuk azzal, hogy a pedagógusok nyáron minimum június végéig, de van, aki július közepéig dolgozik, és augusztus közepén már mennek vissza.

Az elvárások sem alacsonyak.... Látod, a tanárok szabadsága mellett erről sem tudsz semmit.

Mivel elméletben ugyebár egyenrangúak vagyunk, férfiként te is tudod nevelni a gyereket, te is ki tudod mosni a szaros gatyádat, te is tudsz főzni, mosogatni, takarítani.

Az utolsó bekezdésed pedig nem több holmi áldozat hibáztatásnál....

Kérlek, tanulj meg gondolkozni, mielőtt ide írkálnád a baromságaidat.

2023. okt. 7. 17:33
 37/39 anonim ***** válasza:
86%
Hát, te férfi nem vagy, így nincs mitől tartanod.
2023. okt. 8. 17:04
 38/39 A kérdező kommentje:

"Nem szar példák, nagyon is jók." - Attól, hogy te ezt hiszed, még nem lesz igaz.

"És de, rohadt sokat dolgoznak." - A semmihez képest biztos, csak éppen egy komolyabb melóhoz képest, ahol jellemzően a férfiak vannak többségben, nagyjából nulla.

"Annak a szabadságnak nézz utána egy picikét.... Kezdve mondjuk azzal, hogy a pedagógusok nyáron minimum június végéig, de van, aki július közepéig dolgozik, és augusztus közepén már mennek vissza." - Az nem "munka", hogy bemennek kávézni és rejtvényt fejteni.

"Az elvárások sem alacsonyak.... Látod, a tanárok szabadsága mellett erről sem tudsz semmit." - Te nem tudsz, mivel láthatóan nem jártál soha iskolába. Én kb. másfél évtizedet töltöttem el vele, innen tudom, hogy egy tanár feladata annyi, hogy beszéljen pár szót az aktuális anyagról, aztán osszon ki valami feladatot vagy írasson dolgozatot, hogy addig se csinálhassanak bármi értelmeset a tanulók.

"Mivel elméletben ugyebár egyenrangúak vagyunk, férfiként te is tudod nevelni a gyereket, te is ki tudod mosni a szaros gatyádat, te is tudsz főzni, mosogatni, takarítani." - Csak szülni nem tudok, meg GYES-t nem kapok, mert ugye "egyenlőek" vagyunk. Amúgy ne magadból indulj ki, nem mindenki szarik az alsóneműjébe.

"Az utolsó bekezdésed pedig nem több holmi áldozat hibáztatásnál...." - Nem, akkor azt mondtam volna, hogy "a nő kérte, hogy verjék meg". Ilyet nem állítottam, tanulj meg olvasni.

Én legalább nem vagyok agyhalott birka, aki csak mocskolódni jár ide.

2023. okt. 9. 00:50
 39/39 anonim ***** válasza:
64%

38 ne erőltesd a dolgot, az eddigi kommentjeidből is látszik, hogy olyan hülye vagy, amennyire csak lehetséges.

Nem vagy több egy tudatlan hímsoviniszta, antifeminista troll kisgyereknél...agyilag legalábbis fixen nem vagy felnőtt.

2023. okt. 9. 06:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!