Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Már eléggé kiirtották a...

Kroms kérdése:

Már eléggé kiirtották a férfiasságot a világkormány létrehozásához?

Figyelt kérdés
A férfiak legyőzöttnek tekinthetőek, vagy szükség van még néhány év feminista propagandára?

2023. okt. 1. 17:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
37%
Dolák-Saly és Gryllus Vilmos is csak fröcsög, utóbbit ráadásul megfertőzte a genderlobbi! Jaj te Úristen, világvége, Armageddon! :D És még a covid-oltásokkal is irtják az igazi férfiakat! Kérdező, szerintem keress már magadnak egy bunkert az Antarktiszon.
2023. okt. 3. 21:58
 22/39 anonim ***** válasza:
86%
Mo f..., kérdező? Értem én, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal, de akkor már legalább ne mutasd meg mindenkinek.... A feminista nő nem gyűlöli a férfiakat, nem akarja őket legyőzni és a feminizmus önmagában még mindig nem propaganda....vannak olyan emberek, akik magukat feministának mondják, de közük nincsen hozzájuk, mert mindent és mindenkit gyűlölnek. A feminista egyenjogúságot akar, nem többet, nem kevesebbet...
2023. okt. 4. 16:17
 23/39 A kérdező kommentje:

Nincs semmi gond, jók azok az oltások. Menj és nyomass is be magadnak pár adagot, mielőtt túl késő.

"A feminista egyenjogúságot akar, nem többet, nem kevesebbet..." - Ez nettó hazugság, és ezt te is tudod. Ha csak ennyit akartak volna, már az 50-es években megszűnt volna a mozgalom, mivel már akkor sikeresen férfit csináltak magukból.

2023. okt. 5. 20:57
 24/39 anonim ***** válasza:
70%
#23 hol? Magyarországon pl 18%kal kevesebbet keres átlagosan egy nő mint egy férfi.
2023. okt. 5. 21:10
 25/39 A kérdező kommentje:

És mennyivel dolgozik kevesebbet? És mennyivel alacsonyabb a képzettsége? És mennyivel alacsonyabbak felé az elvárások? És ha megteheti egy cég, hogy ugyanazért a munkáért kevesebbet ad egy adott népcsoportnak, miért nem kizárólag őket alkalmazza, hogy megspóroljon egy rakás pénzt?

2023. okt. 5. 21:26
 26/39 anonim ***** válasza:
86%

#25 nem dolgozik kevesebbet, és több nő tanul egyetemen mint férfi. Ez megvan? “ ugyanazért a munkáért kevesebbet ad egy adott népcsoportnak, miért nem kizárólag őket alkalmazza, hogy megspóroljon egy rakás pénzt?”

Tehát mégis van nemi alapú megkülönböztetés? Az hol nem szexizmus?

2023. okt. 5. 21:31
 27/39 A kérdező kommentje:

"nem dolgozik kevesebbet," - Dehogynem. Nagyon sok nő csak részmunkaidősen dolgozik, mint pl. szinte az összes takarító, akikre eleve nincs szükség napi 8 órában. Ez egyből húzza is le az átlagot.

"több nő tanul egyetemen mint férfi." Nem ez volt a kérdés. Ez megvan?

"Tehát mégis van nemi alapú megkülönböztetés? Az hol nem szexizmus?" - Nem állítottam ilyet, kérdést tettem föl, amire valamiért nagyon nem akarsz válaszolni...

2023. okt. 5. 22:19
 28/39 anonim ***** válasza:
83%
27 nagyon sok hapsi meg egy alkoholista paraszt....nézzük pl az ápolókat, legnagyobb részük nő ugye....rengetegen dolgoznak legalább 8 órában, és ugye az otthoni fizetetlen munkát nem is számoltuk ide még...
2023. okt. 6. 04:06
 29/39 A kérdező kommentje:

Ezzel most semmit nem mondtál. Nők között is van bőven alkoholista, ez nem oszt, nem szoroz a kérdésben. Az ápolói meló minimális képzettséget igényel, ezért nyilván nem fizet sokat. Lehetősége van ezzel szemben bármelyik nőnek elmenni orvosnak is, és máris pont annyit fog keresni, mint egy férfi orvos. Olyan pedig nincs, hogy "otthoni fizetetlen munka", legfeljebb házimunka, amit az ember önmagáért és a családjáért szokott végezni, és a férfiaknak is jut belőle bőven.

2023. okt. 6. 15:53
 30/39 anonim ***** válasza:
59%

29 tanulj meg olvasni. Ha ez megvan, akkor tanuld meg értelmezni is az olvasottakat. Azt állítottad, hogy a nők kevesebbet dolgoznak, erre írtam, hogy az ápolók a legtöbb helyen LEGALÁBB 8 órában dolgoznak, anyukám pl 12 órázott éveken át, éjjel is dolgozott.

Az a minimális képzettség azért annyira nem minimális, maradjunk annyiban.... De van olyan, hogy otthoni fizetetlen munka, mert nagyon sok hapsi még mindig a kisujját nem mozdítja meg, és a nőnek kell megcsinálnia minden munkát is....

2023. okt. 6. 18:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!