Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen vastag bőr lehet Lévai...

Milyen vastag bőr lehet Lévai István Zoltán fideszes képviselő arcán?

Figyelt kérdés

Ő az, akit a kutyapártos Aleva Márta lebuktatott.

Most néhány nap gondolkodás után Lévai azt állítja, hogy a részéről ez csak teszt volt, de ha Aleva Márta belemegy, akkor együttműködött volna vele. Ja és nem mond le a képviselői pozíciójáról azzal az indokkal, hogy nem követett el semmit és őt megválasztották, ezért kötelességének érzi, hogy maradjon. A megvesztegetés nem tűnik semminek és a választók sem biztos, hogy azért választották meg, hogy ilyeneket csináljon.

2023. szept. 23. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, ez most kinek szól?
2023. szept. 23. 17:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem neked.

A te gondolatmenetedről azt gondolom, hogy Aleva nem tudhatta előre, hogy pontosan miről esik majd szó a találkozón. Sejthette, hogy kényes ügy, ezért kapcsolhatta be a rögzítést.

Annyiban talán igazat lehetne adni az Aleva ellen érvelőknek, hogy a hallható műsor során együttműködő volt. Azonban elég egyértelmű, hogy Alevának esze ágában nem volt belemenni és erre a bizonyíték, hogy közzé tette.

Érthető, hogy a fideszesek számára ez most nem jó és aljasnak tartják azt, aki ezt nyilvánosságra hozta. Nem mintha eddig az ellenzék számára kínos felvételeknek nem örültek volna a fideszesek, akkor érdekesen nem nevezték aljadéknak a nyilvánosságra hozót. Nekik mindig csak az ellenfél az aljadék, azaz mindenki aki nem fideszes. Ezt így meg tudom érteni, ha a helyükbe képzelem magamat.

Én ugyanakkor azt mondom, hogy bármelyik oldal próbálja megvesztegetni a másikat, azt le kell fülelni. A jövőben is.

A rendőrség is használja az ilyen csapdákat. Néha a polgárok is. Voltak régen a tolvajkergetők, akik csapdát állítottak a tolvajoknak. Ők elkövettek egy hibát és felpofozták az egyik tolvajt.

2023. szept. 23. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nem neked."

Oké, akkor ettől függetlenül válaszolok. Egyébként a 9-es és 11-es vagyok.

"Aleva nem tudhatta előre, hogy pontosan miről esik majd szó"

Teljesen biztosan persze csak a fideszes úr tudhatta, de azért lehet gondolni, hogy miért akar "titokban" találkozni két más párthoz tartozó politikus.

"a hallható műsor során együttműködő volt"

Annak is kell lenni, mert akkor a másik fél lemond az egészről, ha mást lát a másik részéről.

"Alevának esze ágában nem volt belemenni és erre a bizonyíték, hogy közzé tette"

Ez ebből a szempontból azért nem lenne ennyire egyértelmű. Az is lehetséges ilyen esetben, hogy az utolsó pillanatban gondolta meg magát és csak azzal akarja menteni magát, hogy pedig ő végig az igazságért maradt benne (amit most állít a fideszes). A konkrét esetben ennek ellentmond a sajtó bevonása, meg valamennyire a felvételkészítés.

"aljasnak tartják azt, aki ezt nyilvánosságra hozta"

"Szaniszló Sándor kerületi polgármester saját bevallása szerint is tudott a lejáratásomra szervezett akcióról"

Hát akkor nem csak a Sajtó, még jobb. Nem a lejáratására, semmit nem állítottak róla, mindent ő csinált és mondott, arról sem tudok, hogy kényszerítették volna rá.

"Én ugyanakkor azt mondom, hogy bármelyik oldal próbálja megvesztegetni a másikat, azt le kell fülelni."

Akkor egyet értünk, de nem csak egyik és másik oldal között.

2023. szept. 23. 20:04
 14/16 Celtix ***** válasza:

""Alevának esze ágában nem volt belemenni és erre a bizonyíték, hogy közzé tette"

Ez ebből a szempontból azért nem lenne ennyire egyértelmű. Az is lehetséges ilyen esetben, hogy az utolsó pillanatban gondolta meg magát és csak azzal akarja menteni magát, hogy pedig ő végig az igazságért maradt benne (amit most állít a fideszes). A konkrét esetben ennek ellentmond a sajtó bevonása, meg valamennyire a felvételkészítés.

"

Olvasd el az eredeti a Válasznál.

Fél éves ügy volt ez, Márta az első megkeresésnél megkereste az újságot. Nem msot rohant a sajtóhoz.

btw, a tisztelt "ellenzék" arra akarta rávenni az MKKP-t, hoyg ne induljon és ha indul, ne szavazzanak rá, az emberek ne adjanak nekik aláírást. Tudom, mert én is kaptam aláírásgyűjtés közben az ívet a t. ellenzéktől. A fidesz meg azzal jött, hoyg hamis aláírásokat gyűjtött.

Naccerű, hoyg ebben a műfajban a tisztesség veri ki a biztosítékot és azt nem értik az emberek

[link]

[link]

2023. szept. 23. 21:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Celtix: "Naccerű, hoyg ebben a műfajban a tisztesség veri ki a biztosítékot és azt nem értik az emberek"

Pontosan!

Még szomorúbb, hogy most már nem csak a pártok és azok politikusai, hanem a szavazóik is igyekeznek a szimpátiájuk szerint elhajlítani a valóságot (hogy nagyon tapintatosan fogalmazzak) még a legnyilvánvalóbb esetekben is.

2023. szept. 23. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:

"Olvasd el az eredeti a Válasznál."

"Márta az első megkeresésnél megkereste az újságot"

Én is ezt írtam: "konkrét esetben ennek ellentmond a sajtó bevonása".

2023. szept. 24. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!