Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, mit szóltok hogy...

Fideszesek, mit szóltok hogy Putyinék szerint '56 fasiszta lázadás volt és nem szabadságharc?

Figyelt kérdés
Főként azokat kérdezem, akik még '21 októberében magyar zászlóval-tokkal-vonóval mentek a szabadságharc évfordulóján Orbán beszédére.

2023. aug. 29. 17:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Szíjjártó azonnal kéresse be lavrovot!

És vegyen át még egy kitüntetést...

2023. aug. 29. 17:58
 12/37 anonim ***** válasza:
6%

Ha mondjuk a román töri könyvben lenne ilyen csúsztatás akkor szerinted arról beszámolna a Telex? Az zavarna téged? Csapnátok ekkora felhajtást körülötte?

Látod ezért nem szól semmit a "Fideszes", mert szóltok ti sokkal többet is mint kéne, de nem az 56-os forradalom tisztelete miatt vagy mert annyira érdekelne titeket, hanem azért mert ez egy jó alkalom utálni az oroszokat. A baj csak ott van, hogy ti olyan szinten túl toljátok ezt, hogy semmivel se vagytok jobbak már, mint mondjuk anno a náci németek a zsidókkal szemben voltak.

2023. aug. 29. 18:17
 13/37 anonim ***** válasza:
44%
De én szólok fideszes vagyok ,kb. ezt vártam a mostani orosz vezetéstől, nincs ebben semmi meglepő számomra.
2023. aug. 29. 18:21
 14/37 anonim ***** válasza:
91%

"hanem azért mert ez egy jó alkalom utálni az oroszokat."

Sokkalta inkább azért, mert sértve érzem magam, hogyha mást gondolok jónak Magyarországnak, akkor a fidesz hazaárulónak nevez engem (illetve te úgy tűnik jól tudsz nácizni is), de amikor valaki egyértelműen megsérti a magyar történelmet, azt elnézitek neki. És amikor ezt szóvá tesszük, látod, te sem voltál másra képes, csak visszabökni és nácizni egyet, mintsem elvárást megfogalmaznod a saját pártod felé.

2023. aug. 29. 18:54
 15/37 anonim ***** válasza:
1%

Tudod kérdező a dolgok különböző nézőpontból másnak tűnnek.

Például amikor az USA lerohanta Irakot és az irakiak iraki földön lőtték az amerikai katonákat akkor az amerikai kommunkikáció szerint ők terroristákkal harcoltak. Hogy is van ez akkor ? Ki a fasiszta, ki a szabadságharcos, ki a terrorista ?

2023. aug. 29. 20:08
 16/37 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező mi a könyv címe? Nem olyan nagyon bonyolult kérdés, ugye??

Vagy mégis?

2023. aug. 29. 20:56
 17/37 anonim ***** válasza:
94%

" Hogy is van ez akkor ? "

Ez így tisztasor, de nem ez volt a kérdező kérdése :)

2023. aug. 29. 20:56
 18/37 A kérdező kommentje:

#16 Szerezz be egy orosz tankönyvet és megtudod:

[link]

[link]

2023. aug. 30. 07:47
 19/37 anonim ***** válasza:
3%
Én nem mentem, mert nem szeretem a vonulásokat de utóbb mindig kiderül hogy Orbán Viktornak igaza volt több dologban is egyébként 56-ban Ukrán katonák jöttek be mivel akkor az még Szovjetunió volt
2023. aug. 30. 09:25
 20/37 anonim ***** válasza:
8%

18.

Kérdező Én olvastam a tankönyvnek azt a részét amire a cikkek, amelyeket linkelsz hivatkoznak,de sehol se találtam fasiszta magyarokról semmilyen leírást, azért kérdeztem!

Vagy hazudsz?

2023. aug. 30. 10:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!