A fideszeseknek csak az számít demokráciának mikor a Viktor irányít mindent abszolút hatalommal?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 07:49
11/25 anonim válasza:
Pedig volt róla nemzeti konzultáció. Hogy te nem éltél a lehetőséggel, az részletkérdés.
12/25 anonim válasza:
11, visszanéztem a kérdéseket, nem tartalmaz olyat, hogy Ön szeretné-e, hogy Magyarországnak új alkotmánya legyen. Ilyen nem volt.
13/25 anonim válasza:
Eleve alkotmánymódosításról szólt a kérdőív. Annyira azért nem lehetett nehéz összerakni, miről is van szó. Bár ezek szerint egyeseknek mégis...
14/25 anonim válasza:
Ezek szerint a kormány sincs tisztában azzal, hogy mit is csinált, mert ő szerintük ez új alkotmány volt és nem alkotmánymódositás:
15/25 anonim válasza:
Ha valaki átír valamit, akkor az átirat új lesz a régihez képest. Logika, ember...
16/25 anonim válasza:
Ne nekem mond, a kormánynak, ők hivatkoztak rá új alkotmánynak... ember
17/25 anonim válasza:
Én pedig leírtam pont azz, miért teljesen logikus új alkotmánynak is nevezni. A szövegértés sem megy?
18/25 anonim válasza:
Sajnos úgy látszik a magyar kormány nem tudja értelmezni, amit irsz :(
Új magyar alkotmáy... új alkotmány...
mindenhol ezt irták :(
19/25 anonim válasza:
"Új magyar alkotmáy... új alkotmány...
mindenhol ezt irták"
És mi ezzel a gond? Módosították az alkotmányt, vagyis a módosított alkotmány egy új alkotmány a régihez képest.
Most komolyan nem tudod értelmezni amit írok, vagy csak trollkodni igyekszel ennyire bénán?
20/25 anonim válasza:
A szövegértés sem megy? Sajnálom ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!