Ha Orbánnak valami baja lenne vagy nem tudna válalni a miniszter elnökséget , ki venne át a hatalmat Lázár? Ki a második ember a Fideszbe?
Hát ez az!
Kitörne a harc a hatalomért!
Nincs 2. ember a fideszbe.
Semjén a helyettes de az is csak névleg,tuti vadászbaleset érné ha eszébe jutna orban helyére ülni.
A Fidesz összeomlana a belső hatalmi harcoktól. Ilyenkor ütve vissza az, hogy Orbán szinte szekta szintű személyi kultuszt épített ki. Ha ő bármi okból kiesik, a rendszere nem maradna meg, mert a csicskái marakodni kezdenének a helyéért.
Várom már Orbán uralkodásra képtelenségét, mert legkésőbb akkor végre megszabadulnánk a narancs mételytől.
Papíron Tömjén Zsóti a miniszterelnök-helyettes, de szerintem is olyan belső harcok lennének, hogy szétszakadna a párt. Amennyire én tudom egy ideje Rogán és Lézer Jani a két pólus. A két ügyeletes nagypofájú, arrogáns barom, aki harcol a főni kegyeiért. A miniszterek/államtitkárok is hozzájuk vannak "bekötve".
Ha kivesszük a főnit, akkor ezek egymásnak ugranak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!