Fideszesek, nektek miért jó, hogy lassan már Albániával, Szerbiával, meg Nigerrel kell versenyezni színvonalban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 15:21
11/15 anonim válasza:
A nyugat haldoklik ja... Orbán meg a nyugat pénze után ácsingózik. Hofi mondta anno... Ejjj, haldoklotol költsönkérni...
12/15 anonim válasza:
Kérdező, te attól többet keresel, hogy random embereknek hazudsz össze minden hülyeséget az interneten?
13/15 anonim válasza:
Horvátország már sokkal jobban áll mint mi. Szerencsére lehetőségem van hamarosan odaköltözni. És rengetegen tesznek még így, és végül csak a buta gyökerek maradnak ebben az országban.
14/15 Dongaben válasza:
Én nem vagyok FIDESZ-es, de azt kérem, hogy vigyél magaddal legalább 2-3 hozzád hasonlót Horvátországba, de ha lehet, akkor véglegesen.
15/15 anonim válasza:
Nektek meg miért jó hogy folyamatosan siránkoztok, ahelyett hogy tennétek valamit az életetekkel?
Ajánlom Sue Hadfield - Pozitiv gondolkodás című könyvét. Megkeseredett szerencsétlenek vagytok, akik a saját mujaságuk csapdájába estek... Törd ki az ablakot, és nézz ki a világba mi történik.
És nem, nem vagyok Fideszes, de sokkal jobban élek mint a Gyurcsányék alatt. Amíg nem lesz értelmes alternatíva nem fogok másra szavazni.
Mi bánt a legjobban? Lopnak? Kik nem loptak? Te nem lopnál? Dehogy nem.
Mind álszentek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!