Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Készül az Orbán-csomag, ezt...

Készül az Orbán-csomag, ezt is benyelik a fidesz hívők?

Figyelt kérdés

[link]

A kormány az eddigi bujtatott megszorítások után(extraprofit adó, és más cégeket érintő adókon kersztüli lakosságot érő megszorításokra gondolok, + jövedéki adók és egyebek emelése stb...) Ugy néz ki hogy tarvágás szerüen simán elvon pénzeket az egészségügytől a családtámogatásoktól, A válsztásokkor szavazatvásárlási célzatból adott adókedvezményekből vág!

vagyis adóemelés lesz nem kicsit, továbbra is magas infláció stb...

Fideszes elvakult szavazók nyilván menthetetlenek, de van kb másfél millió fidesz szavazó akik azért talán még tudnak gondolkodni.

Ők/Ti mit szoltok ezekhez a várható megszorításokhoz?

Mit szoltok hozzá hogy az Orbán Klán folytatja a lopást, és mivel most ők minden t elrontottak amit lehetett bajban van az ország, de Orbán nem a lopást csökkenti, hanem megszórítja a magyar embereket.

Ti még most is Orbán hívei vagytok/lesztek?

2023. júl. 5. 09:15
A kérdező szavazást indított:
igen, bármi lesz én kitartok az Orbán Klán és a NER melett
Én eddig fidesz szavazó voltam ,de betelt a pohár elegem van
eddig se szavaztam Orbánra, ezután se fogok
Minden a sorosbrüsszelmigránslmbtqdollárbaloldalgyúúúcsány miatt van, én ha éhen halok akkor is támogatom Viktort a békeharcban
Elegem van az egész magyar politikából, el se megyek szavazni majd, tervezem hogy külföldre emigrálok, és migráncsként fogok boldogulni nyugatabbra
11 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Előre az államcsődbe és tovább...
2023. júl. 5. 09:17
 2/13 anonim ***** válasza:
2%
Remélem, minél többen átpártolnak a Mi Hazánkhoz.
2023. júl. 5. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
13 év után is minden sorosmigránsgyurcsáybrüsszel hibája, nem tudtad kérdező?😂 Az EU-rekorder infláció meg a szankcióké ami a többi 25 tagországban valahogy mégsem érződik annyira.
2023. júl. 5. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Orbán Viktor maga mondta a testőrei előtt többször is.

"Ezért meg fognak őlni."

Pontosan tudja Viktor, hogy ebből már élve nem tud kiszállni.

Vagy meghal vagy megy a börtönbe.

Ezért inkább elpusztítja Magyarországot.

Lásd környezet rombolása, a magyar emberek elűzése és kiirtása (egészségügy és oktatás tönkretétele).

Ahhoz, hogy Viktor elkerülje az államcsődöt újabb adók lesznek, minden ki fognak szervezni a haveroknak.

Tehat a fizetése 2/3-át fogod adóra költeni, cserébe semmit nem kapsz, mert a magyar állam megszűnt létezni.

Nyilvánvaló, hogy a Magyar nép nyakán élősködő maffia szervezet tagjait csak a véres forradalom állítja meg, de a népet 70 év alatt, erkölcsileg, szakmailag, bátorságban, hazaszeretetben annyira leépítették, hogy buta jobbágy lett a lakosság 90%-a.

Akinek van esze és bátorsága, az végleg elhagyta Magyarországot.

2023. júl. 5. 09:37
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Egy felelősségteljes kormánynak meg kell hoznia a megfelelő intézkedéseket, alkalmazkodni kell a realitásokhoz. Pont ezért nem lesz államcsőd.
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Várjuk meg, mi lesz a vége. A cikkben írt 3% megtakarítási cél nem hangzik annyira durvának, rosszabbra számítottam, valószínűleg pár kedvezményt eltörölnek majd, de a legfontosabbakat szerintem meg fogják hagyni.
 7/13 A kérdező kommentje:
A fideszhívők miért nem szólnak hozzá a kérdéshez?
2023. júl. 5. 09:39
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Majd elmondják. hogy ez nem megszorítás, hanem gazdaságvédelmi akcióterv, és nem ők kú.rták el, hanem Brüsszel, Soros, Gyurcsány, USA, háborús szankciók, háborús infláció, Karácsony, stb... És természetesen a fidesz szekta hívők úgyis csont nélkül benyelik.
2023. júl. 5. 09:39
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
6, Gyurcsánynál a feléért, már tv székházat gyújtott fel a frady security.
2023. júl. 5. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
#7 Délelőtt van, nyilván robotolnak a gyárban....
2023. júl. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!