Ellenzékiek, mi a véleményetek mostanra az ellenzékről és mivel reménykedtek velük kapcsolatosan?
Én már az elmúlt két alkalommal sem tudtam rájuk szavazni. Persze a Fideszre sem fogok de én már teljesen totálisan elengedtem az egész ellenzéket úgy ahogy van. Kíváncsi vagyok másnak ebben az országban mostanra mi a véleménye róluk, mit remél még.
Kérem szépen hogy Fideszesek erre a kérdésre ne válaszoljanak!!
"Ebben egyetértünk de én elvárom hogy dolgozzanak meg azért a szavazatért."
Ha nem dolgoznak meg, és nem mész el rájuk szavazni, akkor is marad a fidesz 2/3, mert a fidesztábor maradéktalanul elmegy. Ez a probléma.
Szóval lehet mondani, hogy az ellenzék csinálhatna többet, de ha valaki azt akarja, hogy a fidesznek ne legyen legalább 2/3-a, ha nyer is, akkor le kell szavazni az ellenzékre, akármilyenek is, különben marad a korlátlan fideszes túlhatalom, ami nagyon rossz az országnak.
"Személy szerint még mindig kitartanék mellettük és leszavaznék rájuk ha legalább ennyit megtesznek"
És ha nem teszik ezt meg, és nem szavazol le rájuk, akkor mi lesz? Marad a fidesz 2/3. Ez jobb az országnak, mint ha legalább annyi szavazat az ellenzékhez kerülne, hogy 2/3 ne legyen legalább?
Valahol igazad van, de nálam még mindig a hülye gyerek és a csoki esete ez az ellenzék. Nincs hozzá kedvem hogy csak azért szavazzak egy rakás szerencsétlenségre (aki utána milliós fizetésért nem csinál semmit a parlamentben), hogy ne legyen fidesz 2/3.
15: akkor élvezd a fideszes kétharmad örömeit az ország és a saját életedben
A magam részéről a fidesz 2/3 kárai sokkal súlyosabbak, mint az ellenzéktől való fanyalgásom. Nem akarok 20 évet várni fidesz 2/3 alatt, csak azért, hogy legyen egy ellenzék, akire szívesen szavaznék. Ha bontani akarom valamennyire a fidesz túlhatalmát, akkor arra a másikra kell szavazni, aki van.
Az a baj, hogy egyik se való semmire. A fidesz meg annyira se.
Pedig igazán megérdemelne ez az ország már egy normális, erős politikai pártot.
Sz@r ez így, hogy csak a sz@rra lehet szavazni.
Engem már nem is érdekel az egész.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!