Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellenzékiek, mi a véleményetek...

Ellenzékiek, mi a véleményetek mostanra az ellenzékről és mivel reménykedtek velük kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Én már az elmúlt két alkalommal sem tudtam rájuk szavazni. Persze a Fideszre sem fogok de én már teljesen totálisan elengedtem az egész ellenzéket úgy ahogy van. Kíváncsi vagyok másnak ebben az országban mostanra mi a véleménye róluk, mit remél még.

Kérem szépen hogy Fideszesek erre a kérdésre ne válaszoljanak!!

2023. jún. 23. 13:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben egyetértünk de én elvárom hogy dolgozzanak meg azért a szavazatért."

Ha nem dolgoznak meg, és nem mész el rájuk szavazni, akkor is marad a fidesz 2/3, mert a fidesztábor maradéktalanul elmegy. Ez a probléma.

Szóval lehet mondani, hogy az ellenzék csinálhatna többet, de ha valaki azt akarja, hogy a fidesznek ne legyen legalább 2/3-a, ha nyer is, akkor le kell szavazni az ellenzékre, akármilyenek is, különben marad a korlátlan fideszes túlhatalom, ami nagyon rossz az országnak.

2023. jún. 23. 13:56
 12/26 A kérdező kommentje:
Én is nagy hibának tartom, tartottam kezdettől, hogy amellett, hogy nem akadályozták meg az egyetlen dolgot ami ellenzékként biztosan a feladatuk lett volna, a demokratikus keretek kiüresítését, hatalmas brutális tüntetéseket kellett volna folyamatosan rendezniük, még be is ülnek a parlamentbe, hogy legitimáljanak. Személy szerint még mindig kitartanék mellettük és leszavaznék rájuk ha legalább ennyit megtesznek, hogy azt mondják nem és nem és nem ülünk addig a parlamentben dísznek amíg nem állítják vissza a demokratikus viszonyokat.
2023. jún. 23. 13:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Személy szerint még mindig kitartanék mellettük és leszavaznék rájuk ha legalább ennyit megtesznek"

És ha nem teszik ezt meg, és nem szavazol le rájuk, akkor mi lesz? Marad a fidesz 2/3. Ez jobb az országnak, mint ha legalább annyi szavazat az ellenzékhez kerülne, hogy 2/3 ne legyen legalább?

2023. jún. 23. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
6%
Ezzel az a baj, hogy nagyon kényelmes az ellenzéknek, mert ha lósz@rt se csinálnak, akkor is mondhatják, hogy szavazz rájuk, különben a fideszre szavazol.
2023. jún. 23. 14:01
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

Valahol igazad van, de nálam még mindig a hülye gyerek és a csoki esete ez az ellenzék. Nincs hozzá kedvem hogy csak azért szavazzak egy rakás szerencsétlenségre (aki utána milliós fizetésért nem csinál semmit a parlamentben), hogy ne legyen fidesz 2/3.

2023. jún. 23. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
14: sajnos a mi szempontunkból az marad, hogy ha nem akarjuk, hogy az egyik teljesen leuralja az országot, akkor a másikra le kell szavazni, különben marad a leuralás
2023. jún. 23. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

15: akkor élvezd a fideszes kétharmad örömeit az ország és a saját életedben

A magam részéről a fidesz 2/3 kárai sokkal súlyosabbak, mint az ellenzéktől való fanyalgásom. Nem akarok 20 évet várni fidesz 2/3 alatt, csak azért, hogy legyen egy ellenzék, akire szívesen szavaznék. Ha bontani akarom valamennyire a fidesz túlhatalmát, akkor arra a másikra kell szavazni, aki van.

2023. jún. 23. 14:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyon elkeserítő, hogy egy ilyen gyáva bandára kell szavazni csak annyi indokkal, hogy ennyivel is kevesebb hatalma lesz a Fidesznek, legalább 2/3 ne legyen. Szerintem is kikényszeríthettek volna vagyis inkább megállíthattak volna mindent ha a parlamenti bojkottal nem engedik a Fidesz dolgait legitimálódni. Egy világ figyelte volna mivel uniós tagok vagyunk, hogy egy uniós országban nem ül be valamiért az ellenzék a parlamentbe ha kell egész ciklus alatt. Hatalmas erejű eszközről mondott le ez a gyáva banda.
2023. jún. 23. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha nem is lenne.
2023. jún. 23. 14:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egyik se való semmire. A fidesz meg annyira se.

Pedig igazán megérdemelne ez az ország már egy normális, erős politikai pártot.

Sz@r ez így, hogy csak a sz@rra lehet szavazni.

Engem már nem is érdekel az egész.......

2023. jún. 23. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!