Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Készítenek fel minket az...

Készítenek fel minket az EU-tagság utáni életre?

Figyelt kérdés
Vagy csak szimplán üres állambácsi kasszája és most mindent egyszerre kell beszedni, de nem jön pénz az EU-tól és azt akkor plusz adók formájában behajtják a lakosságon? Továbbá ha kilépnénk az EU-ból a mostani árakon kívül fizetnénk a vámot is majd?

2023. jún. 13. 14:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Én nem tudom, hogy ki, milyen országból ir, de ott, ahonnan én jövök, van egy Felcsút nevü falu, na ott aztán tudják, hogy mi az igazi lopás. Még csak keresni sem kell, elég végigmenni rajta.
2023. jún. 13. 14:41
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem eldöntött tény, mind az EU, mind Orbán részéről, hogy a tagságunknak előbb-utóbb vége lesz. A kormány már szinte tényként kezeli ezt, mégha nem is mondja ki, de ezért jár keletre hitelt felvenni, meg új kapcsolatokat kiépiteni és ezért hozza be a nyomorult akksigyárait is, mert nyugatról, már nem fog ide jönni semmi. Formalitás lesz a tagságunk, ha maradnánk is, max nekünk lesz könnyebb lelépni ebből a trágyadombból, de, hogy nem leszünk 100%-os tagok, az is fix.
2023. jún. 13. 14:47
 13/26 anonim ***** válasza:
8%

Eu a korrupció melegágya.

Semmihez nem értő politikusok/?/"elfekvője"

2023. jún. 13. 14:47
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
#13: Akkor miért mi sírunk, hogy nem adnak nekünk pénzt? Miért Ők állnak ennyivel jobban nálunk?
2023. jún. 13. 14:49
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Bírom, amikor bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű. Amikor a fidesz hőbörög, hogy korrupt az EU, és különben is diktatúra, meg hogy luxusbaloldal, stb. meg pufajkázni, ügynöközni azt... ja az most már egy ideje kiment a divatból, amióta nem hajlandók nyivánosságra hozni valamiért az ügynök aktákat, amikor ők vádolják a baloldalt gyűlöletkampánnyal... De még sorolhatnám

Ha a fideszesek tükörbe néznének úgy istenigazán, akkor nem csak szemenköpnék magukat, hanem homlokon is lőnék magukat, ha egy kicsi kis becsület is maradt bennük.

2023. jún. 13. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a fidesz nagyon lebecsüli mind az eu t mind a natot.

Pedig valószínűsethethő mi jön.

Orbán kilép nepszavazás nélkül mindkét szervezetből és hívná be az oroszokat "védelemnek".

De ez meg az egész regiót fenyegetné így a nato bevonulna, elfogná orbánt és biztosítaná/ orosz mentesen tartaná a területet.

Plusz európa eleve nem engedheti meg magának hogy itt előterolt orosz helyőrségek legyenek vsgy hogy egy 2. Belarusz kialakuljon.

2023. jún. 13. 18:46
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha kilépünk a NATO-ból, akkor az oroszok hívás nélkül is jönnének "védeni minket", vagyis az orosz származású polgárokat... ahogy Ukrajnában is, ha nem adjuk át az ország vezetését, bár Orbán ebből a szempontból Kádár 2.

Orbánnak rossz az EU, mert annak bíróságát nem tudja felülbírálni, annak hangja még ide is elhallatszik, bár a választásokat így is meghackeli azáltal, hogy összevonja az EU-s választást az önkormányzatival.

Az tény, hogy Oroszországtól nem kapnánk annyi pénzt, mint kaptunk az EU-tól, de amilyen taplók volt a Kedves Vezetőnk, és amilyen sikkasztó a NER, hát nem is szívesen adnának, szóval már mindegy.

2023. jún. 13. 20:03
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Én alig várom hogy ne pofázanak nekünk mindenbe bele a jött ment képmutató külföldi politikusok
2023. jún. 14. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:
18 bezzeg a pénzük nélkül éhen haltok, tehetségtelen munkakerülök. A történelem szemét dombján a helyetek, remek úton jártok hazátlan senkik
2023. jún. 14. 22:55
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
Az EU-s pénzek elmaradásának egyetlen oka: Orbán illiberális, unortodox baromsága!Ha neki nem tetszik az EU, húzzon a búsba, mi magyarok, maradunk az EU-ban és a NATO-ban!!!
2023. jún. 14. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!