A Mi Hazánkot milyen alapon mondják a Fidesz fiókpártjának?
Igazából én Fideszes vagyok aki kifejezetten nem tudja megérteni, hogy hogyan lehet valaki vakcinaellenes és számos program pontjuk nem szimpatikus, de a demokrácia nevében tiszteletben tartom őket.
De a legnagyobb kérdést számomra mindig az tette fel, hogy vannak olyan emberek akik mindenáron beakarják bizonyítani, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a Fidesz fiókpártja.
-Novák Előd 5,000,000 Forintos bírságot kapott. Lehet azzal érvelni, hogy a Fidesz kifizeti majd, de akkor minek csinálták volna a cirkuszt, ha tudják ez egy maximum 2 hetes téma lesz.
-A Fidesz is követhet el hibákat vagy olyan döntéseket amik bosszúságot okoznak még a saját szavazóiknak is. Így az MZP állításával ellentétben nem az Összefogás pártjaiba mennek át a szavazók jelentősebb része, hanem nem mennek el szavazni vagy a Mi Hazánkhoz mennek át.
Ergo, ha Orbán tényleg hibázna ami már a szavazóiknak is sok lenne akkor bőven elképzelhető, hogy a Mi Hazánk nem 2/3-al, de kormányt alakít akár 2026-ra is, ha vészes lenne ez a ciklus.
-A roma szavazók nagyobbrészt nem úgy érzik, hogy de majd a Fidesz megvéd bennünket ezektől a csúnya és gonosz rasszistáktól, hanem nagyobbrészt a demokráciaismeretek hiányában a felszámolását vagy a betiltását várnák el.
-Éppen azzal érnek el a legtöbbet, hogy nem hiszti ellenzék így a Fidesz számukra szimpatikus törvényjavaslatait megszavazzák (A legtöbb Mi Hazánkos szavazó akit ismerek sokkal jobban utálja a Fideszt, mint egy Összefogás szavazó)
Budaházy nem kapott kegyelmet.
Felfügeszették a büntetését.
Csak amikor ellop egy politikus 1,000,000,000 Forintot nem úgy néz ki, hogy odamegy az államkincstárhoz és bepakolja a bőröndbe a megfelelő pénzösszeget vagy pedig XY ledokumentálható módon saját kézre játszott ekkora összeget.
Transzfereket csinál és a papírok és a pénzmozgások még a legszemfülesebb vizsgálóknak sem tűnne fel, hogy itt bizony elloptak 1,000,000,000 Forintot.
Egy korrupt miniszterelnököt nem lehet úgy elszámoltatni, hogy az összes pénzmozgást, dokumentumot átnyálazza a vizsgálóbizottság és hoppá itt Gyurcsány/Orbán bizony a zsebbe tett egy kis pénzt.
Oké. Azt tudtad, hogy bizonyos Túró Rudikban nem túró van, hanem tejrög
Ennek nem sok értelme van, én a mihez tartás végett írtam, mert ezen el szoktak síklani.
És van különbség...
A kegyelem és a felfüggesztés vagy a túró és a tejrög között?
Ha Columbot Magyarországra hívnák és gyilkossági nyomozóból átképeznék a vizsgálóbizottság tagjává se hinném, hogy találna nyomot
Nem láttam az összes részt, de ő még a legszimpatikusabb, barátságos gyilkosokat is kézre kerítette.
Ahogyan a puritán életmódjából adódóan nem is megvesztegethető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!