Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Mi Hazánkot milyen alapon...

A Mi Hazánkot milyen alapon mondják a Fidesz fiókpártjának?

Figyelt kérdés

Igazából én Fideszes vagyok aki kifejezetten nem tudja megérteni, hogy hogyan lehet valaki vakcinaellenes és számos program pontjuk nem szimpatikus, de a demokrácia nevében tiszteletben tartom őket.

De a legnagyobb kérdést számomra mindig az tette fel, hogy vannak olyan emberek akik mindenáron beakarják bizonyítani, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a Fidesz fiókpártja.

-Novák Előd 5,000,000 Forintos bírságot kapott. Lehet azzal érvelni, hogy a Fidesz kifizeti majd, de akkor minek csinálták volna a cirkuszt, ha tudják ez egy maximum 2 hetes téma lesz.

-A Fidesz is követhet el hibákat vagy olyan döntéseket amik bosszúságot okoznak még a saját szavazóiknak is. Így az MZP állításával ellentétben nem az Összefogás pártjaiba mennek át a szavazók jelentősebb része, hanem nem mennek el szavazni vagy a Mi Hazánkhoz mennek át.

Ergo, ha Orbán tényleg hibázna ami már a szavazóiknak is sok lenne akkor bőven elképzelhető, hogy a Mi Hazánk nem 2/3-al, de kormányt alakít akár 2026-ra is, ha vészes lenne ez a ciklus.

-A roma szavazók nagyobbrészt nem úgy érzik, hogy de majd a Fidesz megvéd bennünket ezektől a csúnya és gonosz rasszistáktól, hanem nagyobbrészt a demokráciaismeretek hiányában a felszámolását vagy a betiltását várnák el.

-Éppen azzal érnek el a legtöbbet, hogy nem hiszti ellenzék így a Fidesz számukra szimpatikus törvényjavaslatait megszavazzák (A legtöbb Mi Hazánkos szavazó akit ismerek sokkal jobban utálja a Fideszt, mint egy Összefogás szavazó)

2023. jún. 13. 10:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
14%
2006 óta alapon.
2023. jún. 13. 10:57
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Megfigyelés alapján.
2023. jún. 13. 10:59
 3/20 anonim ***** válasza:
26%
Toroczkainak ez a jussa, a 2006os puccskisérletben vállalt szerepéért, még más terroristákat börtönből engednek ki, őt a parlamentből.
2023. jún. 13. 11:00
 4/20 A kérdező kommentje:

#1 Én akkor Gyurcsány emberének hívnám Toroczkait. A TV székház ostroma eléggé kapóra jött azok számára akik szerint az MSZP hitelét vesztette, de legalább megvéd minket a szélsőséges huligánoktól.

A 2010-es választásokon az akkor még ellenzéki Fidesz és a Jobbik azon vitázott, hogy ki fogja jobban elpics@zni Gyurcsányt, ha ők nyerik meg a választást. A Fidesz azt ígérte, hogy majd sarokba állítják 10 percet és nem kaphat majd több sütit és mindenkinek elmondják az oviban, hogy milyen csúnya dolgokat műveltek a Jobbik azt ígérte, hogy majd még jól fel is pofozzák és leöntik hideg vízzel.

Ehelyett sajnos annyit tett a Fidesz, hogy a tortából nem szeltek neki abból a szeletből ahol gumicukor is van a tetején, de nyugodtan játszhatott tovább.

#2 ühüm. Én sokáig pizzán és hamburgeren éltem és aligha sportoltam és most, hogy átálltam az egészséges életre (a dohányzást leszámítva) felszedtem 10 kilót.

Akkor a megfigyelések szerint, ha férfiként csontsoványan akarok kinézni akkor menjek el mindennap a Trófea étterembe.

#3 Elítélem Budaházyt, de ha a tetteit átkonvertáljuk egy ideológiamentes focihuligánba aki dühös, mert kikapott a kedvenc csapata akkor megkapjuk, hogy aránytalan büntetést kapott

2023. jún. 13. 11:41
 5/20 anonim ***** válasza:
43%
Konteó, amit azért terjesztenek, hogy aki elégedetlen a kormánnyal, az a gyurcsány-maffiát tekintse az egyetlen alternatívának.
2023. jún. 13. 11:45
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen, de a politikai konteóknak illik pragmatikusnak tűnnie:

-Orbán egyezséget kötött Gyurcsánnyal, hogy maradjon a politikában

-A Fidesz szándékosan manipulálja a Forint árfolyamot, hogy tudják mikor kell eurót venni és eladni.

-Toroczkait az oroszok alkalmasabb bábunak találják, mint Orbánt és ezért finanszírozzák titokban a Mi Hazánkot (a Mi Hazánk kifejezetten jól finanszírozott párt a méretéhez képest)

Ezeket mind üdítő hallgatni.

2023. jún. 13. 12:02
 7/20 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanaz, a fideszesek b*ziznak migránsoznak, a mi hazánk megkapta a cigányozást meg a zsidózást.
2023. jún. 13. 12:12
 8/20 anonim ***** válasza:
57%

Budaházy Fidesz által szabadon engedett terroristával beszéld meg ő miért állítja hogy a Mi Hazánkba a Fidesztől jön a pénz...

Nyilván ő jobban tudja mint mi kívülállók.

Ezek tények hangfelvétel van róla! Nem én állítom.

2023. jún. 13. 12:21
 9/20 A kérdező kommentje:

7# nem reagálok

Fideszes vagyok ahogyan a baráti köröm nagyobb része is.

Nincsen semmi bajom a melegekkel, csak az LBTQ+ mozgalommal (heterók is tolhatják eléggé ezt a mozgalmat és a melegkultúrában aktív homoszexuálisok is elutasíthatják).

Ahogyan nekem a bevándorlókkal sincsen semmi bajom, csak a tömeges illegális bevándorlókkal akik dokumentumok nélkül menekültnek állítják magukat, rendőröket dobálnak (oké néha a rendőrök eléggé f@szok tudnak lenni, de ha feleslegesen igazoltat egy rendőr és még a táskámat és a pénztárcámat is átnézi én sem szoktam kővel megdobni őket. Ez hatványozottan igaz lenne, ha Magyarországon polgárháború lenne és menekültként egy gazdag távol-keleti vagy arab országot választanék ahol a segélyekből is ellehet tengődni és nem zavarja őket, ha magyarizálni akarom őket)

#8 Budaházy azért kapott kegyelmet, mert

-Visszaesésre nincs reális esély

-17 év az kifejezetten sok, ha Gyurcsány nem kapott lóf@szt sem (Tudom ez egy Mi Hazánkos lózung)

Büntetési tétel kiszabásában nem, csak a szándékot szokták nézni, hanem az eredményt.

Ergo, ha valakit megakarok ölni és, ha sikerrel járok akkor 20 év, életveszélyesen megsebesítem maradandó sérülés nélkül akkor 8 év, egyértelmű szándékkal elmegyek vele kocsikázni és ő jóhiszeműen velem tart és nálam találják a gyilkossághoz szánt fegyvert 3-5 év büntetéssel szankcionálnak.

Kirablok egy bankot (más bűncselekmény nem valósul meg) elviszek egy 100,000 alatti zsákmányt 3 év a széfhez bejutva 5 sporttáskát megpakolok 20,000 Forintosokkal akkor a lebukásom alkalmával 15 év szabadságvesztést kapok.

Autóval 80 km/órával megyek településen kívül és ránézek a mobilomra vezetés közben 10 másodpercet

1. Meglát egy ellenszenves rendőr 50,000 Forintos bírság

2. A 10 másodperces idő alatt elütök valakit és meghal 10 év és teljesen jogosan.

2023. jún. 13. 14:15
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

9. "ha Gyurcsány nem kapott lóf@szt sem"

- ezt úgy mondod fideszesként mintha nem fideszes lenne a főügyész.

Az egész igazságszolgáltatás a markukban van, ezért még csak vád alá sem helyezték.

Kell egy büdös nagy bűnbak nekik ennyi, akit mindig ki lehet plakátolni!

2023. jún. 13. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!