Jézus Krisztus! Még egy megszorítás, most a menetjegyek árát emeli az Orbán-Fidesz kormány, mikor lesz ezy olyan hét, amikor nem derül ki egy újabb orbáni megszorítás, áremelés vagy adó emelés?
12:18!
Honnan tudod, hogy engeü érdekel, hogy hányan ls kik akarnak továbbra is Orbánra szavazni?
Nagyon félrenézted.
Engem nem érdekel. Mert tudom, marad amíg a világ világ. Ami elveszett, azt felesleges siratni.
Ha többmillió ember úgy gondolja, hogy ez nekik jó, átverve, boldogtalan tudatlanságban, akkor egézségükre. Csak szánom őket. Nem több, nem kevesebb.
Én kifizetem amit kell, élem az életemet a kis családommal. 12 éve letojom, és néha jót nevetek.
Javaslom neked is a hírcsárda olvasását. Élj boldogan!
"Épeszű ember tud gondolkodni, értelmesen használni internetet."
Közben bevezették az országos, és vármegye bérleteket. Én magam sem kedvelem a FIDESZ-t, de ez nagyon sok embernek hasznos, és gazdaságos.
Tessék "értelmesen" utána nézni ennek is, kedves kérdező.
Jézusom! A forint zuhan megint. Mit művel az Orbán fidesz kormány már megint?
Hol vannak azok a szép idők, amikor 300 forint alatt volt qz euró árfolyam???
Még a Gyurcsány alatt is 260 körül mozgott.
Jézus Krisztus, mit művelnek ezek a dilettáns közpénzen élő mihasznák?!
Jézus Mária!
Megint egy Orbán féle megszorítás. Tényleg ennyire nemzetrontó megszorításmániás az Orbán fidesz kormány?
'Az októberi és a jövő januári jelentős emeléssel „a magyar útdíj Európa éllovasai közé kerül”'
Ne gondolja senki, hogy ezt a megszorítást, áremelést ne mi fizetnénk meg végül. Drágább útdíj drágább szállítás, drágább minden szállított áru ára. Luxushachtozásból és technikai landolásokról egy oligarcha sem fog lemondani. Hát még az eltartott luxusfeleségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!