Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jézus Krisztus! Még egy...

Jézus Krisztus! Még egy megszorítás, most a menetjegyek árát emeli az Orbán-Fidesz kormány, mikor lesz ezy olyan hét, amikor nem derül ki egy újabb orbáni megszorítás, áremelés vagy adó emelés?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 19:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
A Fidesz előtti időkben is ugyanez volt. Csak akkor a fizetések sem emelkedtek. Jobb ez így.
2023. jún. 9. 09:30
 12/24 A kérdező kommentje:

9:30

Gratulálok!

Szóval a magyar családoknak, és Magyarországnak csak az áremelések, cinikus és megszorító Orbán kormány jár örök kárhozatként.

Na az ilyen magyarok miatt soha nem lesz jobb.

2023. jún. 9. 11:28
 13/24 A kérdező kommentje:

8:01

Épeszű ember nem csak Orbán médiát olvas és hallgat.

Amíg nem képes valaki értelmesen tájékozódni, addig csak a sötét középkorban, orbáni rabszolgaként fog élni örökkön örökké.

Gratulálok újfent ahhoz, hogy a Fideszes Orbáni áremeléseket, amik megnehezítik a tisztességes magyar emberek életét megszorításokkal és áremelésekkel, azt provokációnak tartod. Bár valójában ez szégyen.

De már ez is eredmény, hogy vannak a fideszes oldalon is, akik végre ezt belátják. Kibújik a szög a zsákból.

2023. jún. 9. 11:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#6, 8, 10!

[link]

Királyi sajtót sajnos nem tudok linkelni, mert számukra ez nem hír. Talán elfogadod az ÉKM-től idézett szöveget még a Telexnek is. Ha esetleg úgy érzed, hogy ebből nem derül ki semmi, akkor jól érzed, minden kérdésre csak sallang jön a kormányzattól.

2023. jún. 9. 12:12
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

Ezt írtad Kérdező:

"9:30

Gratulálok!

Szóval a magyar családoknak, és Magyarországnak csak az áremelések, cinikus és megszorító Orbán kormány jár örök kárhozatként.

Na az ilyen magyarok miatt soha nem lesz jobb."

Értsd meg, hogy a hozzád hasonló lázadók szavainak a következménye ez:

Szidod azokat, akik az Orbánra szavaztak. Ezért azok, akiket szidsz még inkább a Viktorra szavaznak.

Én nem ítélem el azokat, akik másra szavaznak és azokat sem, akik a Viktor ellen indulnak.

Rendesen sajnálom és már nekem kellemetlen látni ezt a 13 éve tartó baloldali vergődést.

Azt kellemetlen látnom, hogy még külföldi segítséggel sem sikerült megdönteni a Viktori vezetést.

Nem ítélkezem. Mindenki vonja le saját maga számára a tanulságokat.

2023. jún. 9. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

Es akkor beküldik a telexcikkét.

Én azt hittem, hogy ez baloldali sajtó, erre semmi negatívumot nem ír.

Kinek fáj ez? A Nyugdíjasoknak? A Diákoknak? A bérleteseknek?

Egy embert mutassál és nevezzél meg, akinek ez fáj. Egy nevet sem tudsz leírni az ellenzéki politikusok nevein kívül.

"25-30 kilométeres szakaszokon 560 forint helyett 600 forint lesz"

40 forint.

2023. jún. 9. 12:26
 17/24 anonim ***** válasza:
31%
Szegény kérdezőnek nagyon nehéz lett volna belinkelni többszöri kérésre azt a cikket, vagy legalább számokat mutatni a további fröcsögés helyett. Szóval a 30 km és annál rövidebb utakra vonakozó jegyárakat emelik, de a bérleteseket egyáltalán nem érinti a változás. Ez nem olyan horderejű dolog, amin ennyire fel kellene háborodni. Nyilván az emelésnek nem örül senki, de ekkora arcoskodás után valami komolyabbra számítottam.
2023. jún. 9. 12:59
 18/24 A kérdező kommentje:

12:59

Épeszű ember tud gondolkodni, értelmesen használni internetet.

De igaz, elfelejtettem, hogy a kormánypártiaknak nehézséget okoz 😂

2023. jún. 9. 15:55
 19/24 A kérdező kommentje:

"már nekem kellemetlen látni ezt a 13 éve tartó baloldali vergődést."

Senki sem kérte, hog, nézd. Ha ettől persze kuelégülsz, lelked rajta 😂😂😂

2023. jún. 9. 15:56
 20/24 A kérdező kommentje:

12:59

"Szóval a 30 km és annál rövidebb utakra vonakozó jegyárakat emelik"

Most ezt mondják.

Aztán jön még más is.

Megtanulhatta volna már 4 + 13 év alatt még a leghűbb kollaboráns is, hogy mi a Fidesz taktika, nem kell hozzá gógyi.

Ja, hogy az nincs meg sokakban, az már nem az én bűnöm. 😭

2023. jún. 9. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!