A Fidesz miért hagyta abba a migránsozást? Már nem nyomatják annyira mint pár éve, talán rájöttek hogy nálunk ugyanakkora ha nem nagyobb probléma a gettósodás és hogy nem sikerül az integráció?
Egyrészt:
A fideszes papucsállatkák egyszerre egy impulzust tudnak befogadni, így a békepártiság mellett futtatva félő, hogy kiégetné a szavazóik neuronját.
Másodszor:
Rájöttek, hogy a fideszes oligarchiának és a nyugati gyáraknak munkaerő szükséges, így hirtelen már nem is annyira fontos a migrációellenesség és az etnikai homogenitás.
Ugyanazért, amiért a balosok is áttértek háború pártivá:
“Értem én, hogy most éppen Ukrajna az "igazhívők" ügyeletes pléhkrisztusa, miután sikeresen kiszorította a piacról a konkurenciát - a klímát, a vírust és a dzsordzsflojdot. Értem én, hogy az üres, értelmetlen életeknek mindig szüksége van valamire, amivel azt az istenformájú lyukat be tudjak tömni ideig-óráig a lelkük közepén. Azt is értem, hogy a modern nyugati társadalomról úgy lepattant a valódi demokrácia, mint repedt fazékról a máz, és csak az állandó válságüzemmóddal lehet igazolni azt a “felvilágosult” zsarnokságot, amiben élünk.
Két dolog van, amit nem értek.
Az első az, hogy miért nem látják be a praktizáló piromániások, hogy ez már nem játék. Nem szobordöntögetés, aszfalthoz ragasztás, paradicsomleves a Van Gogh-on. A jelenlegi civilizációs hiszti vérre, atomra megy.
A másik pedig az, hogy miért néznek hülyének minket és miért gondolják azt, hogy elhisszük, hogy a krokodil azért zöldebb mert hosszabb?” - Robert C. Castel
“Értem én, hogy az üres, értelmetlen életeknek mindig szüksége van valamire, amivel azt az istenformájú lyukat be tudjak tömni ideig-óráig a lelkük közepén.”
Erre gondolt Castel?
Válságüzemmód alatt nyugtass meg, nem arra gondolt, hogy Orbánék már sokadjára hosszabbították meg a veszélyhelyzetet és igy a rendeleti kormányzás lehetőségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!