A Fidesz rajongóitól kérdezem! Az, hogy a Fidesz jogi úton leválthatatlan, szerintetek ez normális dolog? De kifejtem mire gondolok.
Nemrég láttam egy riportot a YouTube -on arról beszélgettek, hogy írtak egy könyvet, mégpedig jogász emberek. Azt csinálták, hogy végig vették a mai jogszabályokat / törvényeket és a könyvben szépen le van vezetve, hogy gyakorlatilag akkor is a Fideszé a hatalom, ha valami csoda folytán elvesztenék a választásokat. Tehát a Fidesz jogi úton egyszerűen leválthatatlan! És az is elhangzik a riportban, hogy jogászként, nekik nagyon nehéz volt leírni azt, hogy egyszerűen nincs más mód! Csakis az, ha erőszakot alkalmazna a nép. Mert másképp nincs esély a Fidesz leváltására.
Ezek után kérdezem én: szerintetek még mindig demokráciában élünk? Ha már több jogász is azt mondja, hogy normális jogi úton nincs esély egy párt leváltására?
9 -es. Azt nem állítottam, hogy ebben az ország összes jogászának a véleménye benne van. De tudod mit? Mostmár belinkelem ezt a youtube videót.
Azt szándékosan nem mondom el hogy melyik rádió. Majd megértitek miért…
https://www.youtube.com/watch?v=WpEnKUEzfdU&t=1796s
Nézzétek meg és aki megnézte annak érdekelne a véleménye.
#11. "Azt szándékosan nem mondom el hogy melyik rádió."
Azt azért tudod ugye, hogy a linkre kattintva azonnal látszik, hogy a Klubrádió töltötte fel a videót? :D Egy mp-et sem kellett megnéznem belőle, hogy ez kiderüljön.
Az érvelésed egyébként a szipmla tekintélyre hivatkozás volt, ez egy érvelési hiba. Attól, hogy vannak jogászok bizonyos véleményen, az nem a jogászi igazság lesz. Volt 3-4 jogvégzett idióta is, akik szerint az ellenzéknek feles többséggel kellett volna alkotmányoznia (aztán kaptak egyharmadot, haha), meg volt 3-4000 másik jogász az országban, akik szerint az előbbiek elmebeteg állatok. Na? Akkor melyik a "jogász álláspont"?
Igen 12 -es. Én tudom, hogy a klub rádióról van szó :) de nekem volt annyi eszem hogy ezt azért nem írtam le, mert tudom, hogy most aztán a Fideszesek jó része meg sem nézi a videót szóval köszi, hogy megosztottad ezt velünk :)
Azt pedig mondtam már, hogy tudom, hogy ez nem az egész magyar jogász társadalom álláspontja. Szóval ismét köszi, hogy ezt is megosztottad :)
#13. "tudom, hogy most aztán a Fideszesek jó része meg sem nézi a videót szóval köszi, hogy megosztottad ezt velünk :)"
Igazán nincs mit, ott segítek, ahol tudok. Azt a fost minél kevesebben nézik, annál jobb! :D
18 – csak egyetlen egy picike probléma van azzal amit írsz! De tényleg csak egy icikepicike. Csak annyi hogy ezek nem az én saját hülyeségem meg a saját igazságom. Hanem nemzetközileg is ismert jogászoké. Ezért kéne megnézned a videót amit már ki is tettem…
Az ha annak sem hiszel az meg már a te problémád! Én azért egy jogásznak még hiszek….
#19. Ismerem azt a jogászt és ő egy a sok közül. Leírtam fentebb, hogy mi a probléma az érveléseddel, légyszi olvasd el még egyszer, ne nekem mantrázd ugyanazt a baromságot, köszi!
Még egyszer: te annak hiszel, akinek akarsz, de vedd tudomásul, hogy:
1: Semmi nem lesz tény attól, hogy neked az tetszik; és
2: Engem ez semmire sem kötelez.
Brutálisan sötét vagy, ha szerinted erre a ki nem fejtett klubrádiós elmezavarodra bárkitől is érdemi reakciót várhatsz. Meghagyunk saját elméd falai közt fetrengeni a mocsokban, hiszen láthatóan nem elvárható már tőled, hogy bármit is felfogj a körülötted zajló világból. Igazán sajnálom és bocs a személyeskedésért. Nem bántani akarlak, tehetetlen düh beszél belőlem, amiért megint ugyanazt látom egy honfitársamon, mint sokezer másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!