A rekord inflációs példátlan kudarcos Orbán kormány tényleg simán nyeri a következő választást is?
ma 18:04
Tudsz olvasni? Ott a két eurostat link ami alapján ki tudod számolni mennyi volt 2018-2022 között az infláció és mennyi volt az átlagbér növekedés ha nekem nem hiszel.
a mfor cikk az sárdobálás, azzal nincs mit vitatkozni. A portfoliót csak előfizetők tudják megnyitni.
A pénzcentrumos meg elfelejti linkelni a vonatkozó eurostat statisztikát. Ha megtalálod esetleg akkor megmutathatod nekem is.
Én ezt találtam: Children at risk of poverty or social exclusion by educational attainment level of their parents
Ez kb. valami hasonló, mert itt is 66,1%-át a gyerekeknek veszélyezteti a szegénység vagy a társadalmi kirekesztés. DE az EU átlag is 62%.
Illetve ami lényeg az első adat 2015-ből van, akkor még 88%-át érintette ez azoknak a gyerekeknek akiknek a szülei alacsonyan iskolázottak.
Itt nem is arról kell beszélni nyernek e. Hanem h az ellenzék lesz e újra annyira sügér, hogy megválasztja maga közül a legidiótábbat és kinevezi miniszterelnök jelöltnek. Nézz már szét az ellenzéken, egy csapat romhalmaz. Hogy tudnának már nyerni egy egységes és népszerű párt ellen? Tényleg van aki komolyan gondolja hogy ez az ellenzék bármikor is le tudja győzni OVt? Igen, el lehet mondani hogy lejt a pálya, rá lehet fogni a fidesz kommunikációjára, bármire. De ne gondoljátok már, hogy az ellenzék kész a győzelemre. Darabjaira hullot a bukás pillanatában. Azóta is csak morzsolódik. Ezzel szemben a fidesz a válság közepén rekord inflációval is magasan a legnépszerűbb párt.
Vegyük sorra: DK: Az egyetlen komolyan vehető, párt. Nem kedvelem Gyurcsányt, de egy rafinált, ügyes politikus. Nem hiába van és volt ott ahol. Cserébe őt még ellenzéki oldalon is sokan utálják. MSZP: létezik még? Egy labdába nem rugó, nosztalgiából a parlamentben ragadt kiüresedett meggyengült párt. Jobbik: Sikerült olyan szinten lenullázniuk magukat, hogy hihetetlen. 4 év alatt Jakab leépítette és vicc kategóriába sorolta őket. Jobbikos ogy képviselő lépett át pár napja a DKba. Ez a párt minden identitását elvesztette. Olyan szinten vitte a kukába őket Jakab, hogy ezt direkt sem lehetett volna "jobban" csinálni. LMP: ők sosem voltak nagyok, talán nem is akarnak. Ráálltak a zöld vonalra, ami nem is baj, ezt is kell képviselni. De éppen nem oszt nem szoroz a Parlamentben. Koalíciós pártnak egy erős ellenzéki párt mellett talán jók lennének. Momentum: egy magyarellenes akcióból nőttek ki. (Nolimpia). Fiatal, magát indetifikálni nem tudó és akaró párt. Egy Fekete Győr volt az elnökük. Hát a csávó két mondatot nem tud elmondani. Biztos jó arc, meg szimpi gyerek, de nem élvonalbeli politikusnak, hanem szomszéd srácnak akivel összefutsz a liftben, vagy átkopogsz hozzá sóért. Párbeszéd: kár rájuk karaktert pazarolni. Gyakorlatilag egy csoda, hogy ők a parlamentben vannak.
MZP és Jakab új képződményei meg el fognak hullani. Mindketten vannak annyira nárcisztikusok, hogy nem bírnak háttérbe vonulni, mint Vona tette. De ez nem fog sokáig tartani, kövi választásra el lesznek felejtve.
Mi Hazánk erősödni fog. Bekerültek a parlamentbe, a régi kemény jobbikosok visszapártolnak oda. (Szerintem eddig nem mertek, mert inkább szavaztak a fideszre hogy ne az ellenzék nyerjen, a mi hazánkat nem mérték bejutási küszöb felé)
Két farkú kutyapárt szintén erősödni fog. Számtalan ismerősöm azt mondta a bukás után, hogy ha tehetné, szavazna inkább a kétfarkúakra. Sokan így is tettek ismerősi körben. Ha van eszük nem állnak át az ellenzékhez.
A kérdésre válaszolva: olyan sima győzelmet arat a fidesz 2026-ban, hogy Elon Musk a Marsról is fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!