Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit csináljak ha a fiam...

Mit csináljak ha a fiam tanára Orbán Viktor ellenes és fiamat fejét is tele tömi minden féle hazugságal?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ha a fiam Orbán Viktor ellenes legyen. Szeretném ha ő is Fideszes legyene mint én mert Orbán Viktor tiszteletre méltó ember.

2023. máj. 15. 06:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Tanártüntetések vannak így érthető,hogy téma a politika a suliban.Ha a tanár orbánpárti lenne (amit egy vélt értelmiségitől nehezen feltételezek) akkor nem lenne baj ugye?
2023. máj. 15. 08:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

12

De baj lenne.Hiszen egy vélt értelmiséginek már illendő lenne felül emelkednie ezen az ostoba színjátékon.

2023. máj. 15. 08:13
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
...és dugja a fejét a homokba amikor a hivatása becsületéről van szó?
2023. máj. 15. 08:16
 14/24 anonim ***** válasza:
13%
A tanároknak szigorúan tilos órán politizálni. Bejelentheted az igazgatónál.
2023. máj. 15. 09:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két kivételtől eltekintve nem is nagyon vannak ilyenek. A legtöbb tanár teljesen korrekt és nem politizál órán.

Egyébként ideje se lenne, mert annyi a tananyag.

Mármint színjáték az, hogy éhezés szélén vannak a tanárok? Hát, lehet, hogy neked az, mondjuk elég féreg hozzáállás, de attól még másoknak nem színjáték, hogy kiállnak a jogaikért.

2023. máj. 15. 09:41
 16/24 anonim ***** válasza:
13 helyett a 12nek címezted ugye?
2023. máj. 15. 10:02
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ülj be te is pár órára ehhez a tanárhoz, biztos nem lenne károdra ha megtisztulnál az idiotizmusodtól: Orbánra értelmes magyar ember nem szavaz...
2023. máj. 15. 10:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az eredetileg 13 volt, töröltek egy kommentet, ahogy látod most a 12-es komment magát szólítja meg.

2023. máj. 15. 10:30
 19/24 anonim ***** válasza:
41%

15

A politikára értettem. Az Orbán így Gyurcsány meg tököm tudja még ki hogyantól kezdve a választásokig kb. mindenre amit magában foglal...Teljesen értelmetlen,figyelemelterelő gerjesztett viták ezek.Attól,hogy esetleg eltűnik egy báb aztán jön helyette másik még semmi nem változik.

2023. máj. 15. 12:18
 20/24 anonim ***** válasza:
69%

"A politikára értettem"

Minden politika. Szeretnél kevesebb adót fizetni? Politika. Szeretnéd, hogy ne lopják el az adódat? Politika. Szeretnél egy jó egészségügyet? Politika. És így, amit korábban mondtam, szeretnéd, hogy a tanárok meg legyenek fizetve? Politika.

"Attól,hogy esetleg eltűnik egy báb aztán jön helyette másik még semmi nem változik."

Ez ilyen nevetséges háttérhatalmas utalás akart lenni?

2023. máj. 15. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!