Mit csináljak ha a fiam tanára Orbán Viktor ellenes és fiamat fejét is tele tömi minden féle hazugságal?
12
De baj lenne.Hiszen egy vélt értelmiséginek már illendő lenne felül emelkednie ezen az ostoba színjátékon.
Egy-két kivételtől eltekintve nem is nagyon vannak ilyenek. A legtöbb tanár teljesen korrekt és nem politizál órán.
Egyébként ideje se lenne, mert annyi a tananyag.
Mármint színjáték az, hogy éhezés szélén vannak a tanárok? Hát, lehet, hogy neked az, mondjuk elég féreg hozzáállás, de attól még másoknak nem színjáték, hogy kiállnak a jogaikért.
Nem, az eredetileg 13 volt, töröltek egy kommentet, ahogy látod most a 12-es komment magát szólítja meg.
15
A politikára értettem. Az Orbán így Gyurcsány meg tököm tudja még ki hogyantól kezdve a választásokig kb. mindenre amit magában foglal...Teljesen értelmetlen,figyelemelterelő gerjesztett viták ezek.Attól,hogy esetleg eltűnik egy báb aztán jön helyette másik még semmi nem változik.
"A politikára értettem"
Minden politika. Szeretnél kevesebb adót fizetni? Politika. Szeretnéd, hogy ne lopják el az adódat? Politika. Szeretnél egy jó egészségügyet? Politika. És így, amit korábban mondtam, szeretnéd, hogy a tanárok meg legyenek fizetve? Politika.
"Attól,hogy esetleg eltűnik egy báb aztán jön helyette másik még semmi nem változik."
Ez ilyen nevetséges háttérhatalmas utalás akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!