Mit csináljak ha a fiam tanára Orbán Viktor ellenes és fiamat fejét is tele tömi minden féle hazugságal?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha a fiam Orbán Viktor ellenes legyen. Szeretném ha ő is Fideszes legyene mint én mert Orbán Viktor tiszteletre méltó ember.2023. máj. 15. 06:40
1/24 anonim válasza:
A fiad olyan hülye,hogy nem tud magától dönteni?Nagyon helyes,hogy találkozik a teljes képpel és úgy tud dönteni a pártállásáról ha akar.
2/24 anonim válasza:
Mindenki számára biztosítani kell a széles körű informálódás lehetőségét. A filozófiából tudjuk, hogy nincs egyetlen, örök igazság. Ráadásul az igazság csupán filozófiai kategória.
3/24 anonim válasza:
Ki kell venni és átvinni oda ahol a facebook Megafonos “Jóbbulást” nevű hapsi mondja a frankókat, ő többszőr mondta “gyakorló töritanár”
Át kell vinni míg teljesen hipnotizálva nem lesz, mert a libsi Orbánfóbiából nagyon nehéz kigyógyulni.
6/24 anonim válasza:
Küldj neki készpénzt! Egyre több ilyen tanár kéne!
7/24 anonim válasza:
Gondolom Ze arrol meselsz otthon meki, hogy hogyan sz.pod fel a fideszt, ez megint csak egy oldalu dolog...
Amit a Tanar csinal, elvegre nem olyan nagy bűn.
Egálba van... az lenne a problema ha nem tenne.
De miert is aggodsz ezen? Hoshen a viktor kiraly, nem?
8/24 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Bár troll kérdésnek nézem, de a problémára egyszerű megoldás van. Beszélj a tanárnak hogy ne politizáljon.
9/24 anonim válasza:
A tanár egy értelmes ember, örülök neki! Még rengeteg ilyen kéne.
10/24 anonim válasza:
Igaz ugyan,hogy viszonylag régen jártam iskolába...De én tanárt még nem nagyon hallottam órán politizálni.Akkoriban nem tapasztaltam olyant,hogy bármelyikük is a diákok fejébe próbálta volna sulykolni a politikai hitvallását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!