Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit csináljak ha a fiam...

Mit csináljak ha a fiam tanára Orbán Viktor ellenes és fiamat fejét is tele tömi minden féle hazugságal?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ha a fiam Orbán Viktor ellenes legyen. Szeretném ha ő is Fideszes legyene mint én mert Orbán Viktor tiszteletre méltó ember.

2023. máj. 15. 06:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
A fiad olyan hülye,hogy nem tud magától dönteni?Nagyon helyes,hogy találkozik a teljes képpel és úgy tud dönteni a pártállásáról ha akar.
2023. máj. 15. 07:20
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki számára biztosítani kell a széles körű informálódás lehetőségét. A filozófiából tudjuk, hogy nincs egyetlen, örök igazság. Ráadásul az igazság csupán filozófiai kategória.
2023. máj. 15. 07:26
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

Ki kell venni és átvinni oda ahol a facebook Megafonos “Jóbbulást” nevű hapsi mondja a frankókat, ő többszőr mondta “gyakorló töritanár”

Át kell vinni míg teljesen hipnotizálva nem lesz, mert a libsi Orbánfóbiából nagyon nehéz kigyógyulni.

2023. máj. 15. 07:29
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Retardált troll.
2023. máj. 15. 07:32
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Az a tanár egy kincs!
2023. máj. 15. 07:38
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Küldj neki készpénzt! Egyre több ilyen tanár kéne!
2023. máj. 15. 07:43
 7/24 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom Ze arrol meselsz otthon meki, hogy hogyan sz.pod fel a fideszt, ez megint csak egy oldalu dolog...

Amit a Tanar csinal, elvegre nem olyan nagy bűn.

Egálba van... az lenne a problema ha nem tenne.

De miert is aggodsz ezen? Hoshen a viktor kiraly, nem?

2023. máj. 15. 07:43
 8/24 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
62%
Bár troll kérdésnek nézem, de a problémára egyszerű megoldás van. Beszélj a tanárnak hogy ne politizáljon.
2023. máj. 15. 07:47
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
A tanár egy értelmes ember, örülök neki! Még rengeteg ilyen kéne.
2023. máj. 15. 07:51
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
Igaz ugyan,hogy viszonylag régen jártam iskolába...De én tanárt még nem nagyon hallottam órán politizálni.Akkoriban nem tapasztaltam olyant,hogy bármelyikük is a diákok fejébe próbálta volna sulykolni a politikai hitvallását.
2023. máj. 15. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!