Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki baloldali vagy liberális, de nacionalista is egyben?

Figyelt kérdés

2023. máj. 11. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

régi értelemben vett liberalizmus nincs már ez inkább egy elbaszott globalista meg kommunista keverék.

ha a klasszikus értelemben vagy liberális akkor persze

2023. jún. 3. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Leszámítva az elvakult szélsőségeseket, mindenki valami közbülső helyen helyezkedik el a politikai palettán.
2023. aug. 6. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
11 ez a globális szociálliberalizmus a jó, mert egymás elfogadását hírdeti
2023. aug. 6. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

13# Aha csak az a baj, hogy csak akkor fogad el ez a társadalom ha egy

30-as transznemű fekete túlsúlyos ukrán nő vagy, minden más esetben elnyomó fehér hetero rasszista férfi vagy... Nem furcsa? Azt elfogadjátok , aki nektek szimpatikus. Komolyan ott vannak a cigányok, hogy milyen szar nekik közbe meg ők tehetnek arról , hogyan élnek, az is árulkodó , hogy a börtönökben 80%-ba ők ülnek.

Már bocs de nem fogok senki olyat elfogadni aki csak rombol és nem épít, ez nem rasszizmus ez a valóság.

2023. aug. 9. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
14 a cigányok nem csak rombomnak. Pl jogon két évfolyamtársam is az volt
2023. aug. 9. 13:15
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
15# Ez az értelmes 5% akik egyáltalán nem büszkék a származásukra sőt inkább szégyenlik. De az a valóság, hogy a maradék 95% olyan amilyennek leírtam.
2023. aug. 12. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
16# Miért szégyellné ? Azt a tvben a mese kedvéért hazudja hogy jobb színben (he he ) viritson .
febr. 2. 16:29
 18/18 anonim ***** válasza:

18# Te hülye vagy? Ne válaszolj tudom, gogy az vagy...

Borsodban lakok te... Szerinted nem tudom milyenek nem olyanok amilyennek te leírod tudod milyenek a valóságban? Lopnak, hazudnak, undorító primitív állatok. Rájuk igaz az alsóbbrendű szó mert ,aki így viselkedik mint ezek az nem ember csak egy végtermék ,amit senki nem kért... Fogadd el az, hogy te életedben csak TV-ben láttál cigányt nem jelenti, hogy ismered is őket. Én életembe több ezer cigányt láttam belőlük talán 1-2 volt normális és igen is tagadták a származásuk... Az ország olyan részein ahol nagy számba vannak a cigányok 3 felé embert találsz: a cigányt ez kb 30%-a a terület lakosságábak, aztán a magyart ,aki cigánynak játsza magát szóval elcigányosodott magyar ez kb 10% és van a normális ember ,aki utálja őket mert tudja, hogy mocskos undorító véglény az összes 1-2 kivétellel. Szóval itt látszik a cigány latka területeken a magyarság 90%-a utálja a cigányokat a nem olyan nagy intenzitású területeken pedig csak az 5%-a ebből látszik, hogy akik ott élnek tudják milyenek ti meg csak azt nézitek amit Tozorczkay mond

febr. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!