Orbán Viktor miért akar bosszút állni a kisboltosokon, a kis családi vállalkozó boltokon, hogy látványosan a nagy üzletláncokhoz tereli a vevőket kötelező akció ingyenreklámmal?
Figyelt kérdés
Még többen azok is a nagy boltokba fognak járni a kötelezően reklámozott akciók miatt, akik eddig még kisboltokba kis magyar családi vállalkozások kisboltjába jártak? Ezzel még jobban tönkreteszi a magyar családokat, akik kisboltokat még eddig valahogy kibírták és működtették?2023. ápr. 24. 20:05
1/11 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy a fideszbirkák beszívják majd a PROPAGANDÁT, hogy ezt az akciót is a Viktor intézte, de ezt azért fideszes kisbolt tulajdonos magyar családok csak nem nézik jó szemmel. Még egy fideszes is átlát a szitán, ha a megélhetése bánja.
2023. ápr. 24. 20:11
2/11 anonim válasza:
Semmifél bosszúról nincs szó, kisbolt is akciózhat, ha akar.
3/11 anonim válasza:
Az a cel hogy a kulfoldi lancokat eluldozzek, es csak a CBA es a Real maradjon.
4/11 anonim válasza:
Ez megint paraszt vakítás, eddig is akcióztak a nagy üzletláncok
5/11 anonim válasza:
Az akciókat is mostantól Orban Viktor csinálja xD neki kell hálát adni a szavazófulkében
6/11 anonim válasza:
Mert orbán viktor sose a magyar emberekért dolgozott...
7/11 Fsms válasza:
Csak a szavazatokat látja, azon túl minden érdektelen.
8/11 anonim válasza:
Nézd , én nem vagyok olyan gazdag, hogy a "családikisbót" 20-30 százalékos felárát ki tudjam fizetni. Pl a házamtól 2 sarokra lévő kisbolt,990-ért adja azt a kenyeret, amit a további 3 sarokralévő pékség 700-ért. Ugyanarról a kenyérről beszélünk, mivel a pékség a bolt beszállítója.
9/11 anonim válasza:
Senkin nem akar bosszút állni! Csak Sorosék ellen harcol, mert ő a gonosz nagyúr, a liberálfasizmus szülőatyja, aki a bűnt, a természetellenességet képviseli, és terjeszti a világban.
10/11 anonim válasza:
Orbánéknak csak a szavazat számít ezért mindent patikamérleggel mérnek és mainstream korrigálnak. A többit ismerjük hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!