Még sincs korrupció Magyarországon? A tények mást mutatnak....
A világhírű magyar korrupció. Egy újabb olyan terület, amelyben csak itthon van "világhírünk". A Világbank vállalati felmérései ezt ugyanis semmilyen szinten nem támasztják alá. [link]
A magyar vállalatoknak mindössze 2,1 százaléka tapasztalt korrupcióra utaló kéréseket. Ez az érték kevesebb mint fele a szlovák vállalatoknál mért 4,4 százaléknak, körülbelül ötöde bezzeg románia 9,8 százalékának vagy Olaszország 11,8 százalékának, és nagyjából huszadrésze a háború előtti Ukrajnának.
👩⚖️ Hogy ezen adatok mennyire korrelálnak a jogállamisági eljárások számával, annak eldöntését rád bízom. [link]
Persze, nincsen semennyi bizonyíték, nekem kemény 5 másodpercbe tellett találni
Egy 2 éves videó nem bizonyítja és meg sem cáfolja egy fél éves kérdés feltevéseit.
De nyilvánvaló, hogy korrupció mindenhol előfordul, ahol emberek élnek. A holdon talán nincs korrupció. A Balaton fenekén nincs korrupció.
Ilyen a világ és mindig is ilyen lesz.
Ha akarnék találnék frissebb videót is.
Nem az a legnagyobb baj hogy van korrupció, hanem hogy büntetlenül meg lehet tenni.
És amíg ez így van, ellenzem hogy Magyarország kapjon uniós forrásokat. Úgyis csak a politikusok lopnák el azt a pénzt.
És inkább ugye dögöljön meg a szomszéd tehene is... Ha én nem látok belőle hasznot akkor ne lásson belőle a fideszes sem
Ilyenkor "jó" látni, hogy tényleg az történt, hogy egy erőszakos nagyhangú ostoba többség átvette a hatalmat, és mindenkinek (maguknak is) kollektíven elb@ssza az életet. Csak ők annyira agymosottak, hogy elhiszik, nekik mennyire jó, akkor is, ha a szél már a házukon átfúj.
Ezek a fidesz-fighterek egy szinten vannak a radikális iszlamistákkal.
Csak azt nem értem, hogy ha a románoknál nagyobb a korrupció, akkor hogy előztek meg minket, amikor 30 évvel ezelőtt még nem volt mit enniük?
Elég nagy rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!