Ameddig egyes Európai országokban tombol a korrupció mint pl Magyarország, Bulgária stb, addig mennyire logikus azzal védekezni, hogy a migránsok elveszik a pénzünket?
3.
Így van, nincsenek is migránsok, a kormány találta ki őket.
HakapesziM
Miért, hol vannak a migráncsaid? Egy darabot nem látok belőlük. Amint bejutottak Magyarországra, úgy szaladtak az osztrák határ felé, mint a nyúl, hogy minél kevesebb időt kelljen itt eltölteniük. Amilyen nagyeszűek vagytok, még 2015 nyarán nem is akartátok őket továbbengedni, ott dekkoltak Pesten a köztereken.
Mondjuk meg lehet érteni titeket is. Ha nem táboroznak heteken keresztül a Keletiben, akkor nem lett volna elég nagy a migráncshiszti és nem lettetek volna akkora hősök, akik megmentik a magyarokat.
7.
Ha itt lennének, akkor meg azért nyekeregnél. Rajtatok kiigazodni....
Na és szerinted miért nincsenek itt, te értelmiség?
9.
Mert még nem "kvótazták" ide - oda - őket. Mert engem az sem nyugtat meg, hogy Nyugatra mennek.
Kassel mellett vagyok jelenleg. Nekem itt sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!