Orbán mennyi idő alatt tudná áthuzalozni az emberek fejét és EUból kiszavaztatni a Magyar népet?
Figyelt kérdés
Azt meg sem merem kérdezni, hogy az Oroszországi Föderációval államközösséget meg tudná-e szavaztatni.2023. ápr. 9. 17:17
21/27 anonim válasza:
Ez az amit te nem tudsz igazolni, hogy az még mindig 19%
22/27 anonim válasza:
Orbán Viktor a legnagyobb EU párti. Egész lopott vagyona EU pénzekből van. Az EU tartja hatalmon a büdös diktátorunkat az összeszerelő rabszolgaüzemekért cserébe, jó reggelt mindenkinek.
23/27 anonim válasza:
"Ez az amit te nem tudsz igazolni, hogy az még mindig 19%"
Te igazoltad a 10. kommentben. Lol, képben vagy...
24/27 anonim válasza:
Tehát még mindig nem érted.Semmi baj egy baloldalitól megértem, hogy nem érti.
25/27 anonim válasza:
Mint szokás mondani: "Folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozunk".
26/27 anonim válasza:
"Tehát még mindig nem érted.Semmi baj egy baloldalitól megértem, hogy nem érti."
Nem is vagyok baloldali. Szóval tényleg egyáltalán nem vagy képben.
27/27 anonim válasza:
Orbán ennél cifrább dolgokra is rá tudná venni a híveit. A Fidesz-szavazótábor alsó 2 milliós tömegének nincs önálló véleménye, akarata. Azt gondolják amit a párt mond nekik, hogy gondoljanak. Könnyebben mozgathatók, mint egy kesztyűbáb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!