Alapvető pszichológia: Gyurcsány elvégezte a piszkos munkát vagyis szimbolikusan kiéheztette a népet. Ezek után jött Orbán, aki mindig az éhezők elé vetett egy kis eleséget, majd ismét kizsigereli őket de vigyáz rá hogy azért ne éhezzenek, mindig egy kicsit eléjük tolja a markát had egyen a jó proletár. Majd kezdődik előről.
Ezen az elven működik a modernkori rabszolgatartás is. A lényege hogy mindig fent kell tartani az egyensúlyt a kihasználás és a törődés között és akkor lehet idomítani a népet.
2023. ápr. 7. 17:09
2/13 anonim válasza:
Mi az hogy nagymagyar magyar és kész.
2023. ápr. 7. 17:11
3/13 anonim válasza:
#2 Azért ezzel is lehetne vitatkozni. Néha nagymagyar, néha simán magyar, néha őshonos kipcsak, néha fajtiszta magyar, néha szimplán Fideszes és így tovább. Amelyiket épp a helyzet kívánja.
2023. ápr. 7. 17:13
4/13 anonim válasza:
Ha Feri áll elő a legjobb programmal akkor rá fogok szavazni, nem vagyok elkötelezve egyik pártnak sem.
2023. ápr. 7. 17:13
5/13 anonim válasza:
"Értem én hogy Gyurcsány rossz volt, szerintem is"
Na akkor a kiindulópontban egyetértünk. Gyurcsányál csak gyengébben teljesítő politikai pártok vannak az ellenzéki oldalon.
Tehát Gyurcsány rossz, nála csak rosszabbak vannak, mégis őket kellene megbízni az ország irányításával ?
Ez nem behódolás hanem a kisebbik rossz választása.
Ha választanod kell hogy kutyaszarba lépsz vagy egy bokáig érő tehénszarba akkor melyiket választod ?
2023. ápr. 7. 17:20
6/13 anonim válasza:
Nem lehetne már Orbánon és Gyurcsányon egyszer túllépni?
2023. ápr. 7. 17:23
7/13 anonim válasza:
Amint nem ők lesznek a két legerősebb párt vezetője túllépünk rajtuk.
2023. ápr. 7. 17:27
8/13 anonim válasza:
Mert nyilván a jobbat / kisebb rosszabbat választja egy értelmes ember.
2023. ápr. 7. 17:30
9/13 anonim válasza:
Nem kell eladni a lelket. A Fideszt azért szavaztuk meg 3 millióan, mert ilyen irányú fejlődést szeretnénk hazánknak. A nagycsaládosok támogatását, az afrikai, ázsiai vademberek nélkül nyugodtan élni, békében. Nem akarunk katonákat küldeni mint MZP mondta. És azt szeretnénk, ha a transzok békén hagyják a gyerekeket. Ugye nem is nagy igények ezek?👍🍊💖
2023. ápr. 7. 17:55
10/13 A kérdező kommentje:
#9 MZP pontosabban azt mondta hogy "ha a NATO úgy dönt". Ha a NATO úgy dönt akkor a Viktornak is küldeni kell mert tagok vagyunk, ha ellenszegül elp#csáznak minket majd oda löknek az oroszoknak hogy legyünk ismét a gyarmatuk. Hát igen ide nem is kellenek afrikai vademberek, elég nekünk a sok Hős utcai bennszülött és tezsvíreik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!