Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A hárommillió nagymagyar...

A hárommillió nagymagyar miért hajlandó még a lelkét is eladni egy uradalomnak csak azért mert "legalább nem Gyurcsány"?

Figyelt kérdés
Értem én hogy Gyurcsány rossz volt, szerintem is, de ezért miért kell feltétel nélkül behódolni a NER nevezet uradalomnak?

2023. ápr. 7. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Nem. :)

MZP-nek a műsorvezető szólt közbe, hogy "ha a NATO úgy dönt". Azt hiszem a partizános gulyás volt és segíteni akart neki. Most gondolj bele, ha ma Magyarországnak egy olyen miniszterelnöke lenne, akinek első gondolata, hogy KATONÁKAT KELL küldeni egy konfliktusba, akkor mi lenne már itt!?

Félelmetes🤔

2023. ápr. 7. 18:19
 12/13 árokpart ***** válasza:
ö-es Nemcsak a nagycsaládosok, hanem minden ember könnyen juthasson ongatlanhoz akár a Balatonnál is. Pontosítsuk, mert ezért szavaztuk meg.
2023. ápr. 7. 21:29
 13/13 árokpart ***** válasza:
9-es nek ingatlanhoz elírás.
2023. ápr. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!