Az oroszpártiak hogyan fogják megemészteni Novák Kati újabb kijelentését?
Figyelt kérdés
Kijelentette hogy olyan béketervre van szükség az orosz-ukrán konfliktusban, ami nem teszi lehetővé hogy Oroszország győzzön.2023. ápr. 1. 07:48
1/7 anonim válasza:
Peszkov neki is beszól majd, gondolom.
2/7 anonim válasza:
Aki egy kicsit is tájékozott, annak eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesz az USA csicskája.
3/7 anonim válasza:
2es, hol tudtál ilyesfajta tájékoztatásra szert tenni? Én csak ámulok értetlenül, és nem értem, hogy akkor miért kellett az EUs szankciós politika ellen véleményt nyilvánitanunk, miért vétózott a főnök, ott, ahol tudott, de legfőképp, ha igaz, amit mondasz és az a tájékozottság valódi, akkor meg végképp nem értem, hogy tarthatjuk fent még ma is az orosz kapcsolatainkat és egyedüliként Európában, miért nem is próbálunk elszakadni az orosz energiafüggőségtől. Hol lehet ez ellen tájékozódni?
4/7 anonim válasza:
Jó rendőr, rossz rendőr. Novákkal mondatják a nyugatos szövegeket, Orbán mondja az oroszpárti szöveget (legyen béke = az oroszok tartsanak meg minden rablott területet), és azt veszik elő, ami éppen praktikus.
A moszkovita fideszesek meg a fideszes propagandistáknak tapsolnak, akik szidják a nyugatot.
5/7 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi a "győzelem". Amúgy teljesen mindegy mit mond, úgysincs szava a kérdésben. A béketárgylasokon nem ő fog ott ülni.
6/7 anonim válasza:
Novák a kedves, mosolygós, csinos, intelligens nő aki Orbán kérésére eljátssza ezt az atlantista, nyugat párti pávatáncot. Miközben mindenki tudja, hogy itt egy ember szava dönt, az meg Orbán aki full Kreml párti, moszkovita.
7/7 anonim válasza:
Novák a jó zsaru. Kár, hogy a rossz zsaru forgatókönyve szerint játszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!