Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Romániai FIDESZ-szavazók!...

Romániai FIDESZ-szavazók! Kíváncsiságból kérdezem, továbbra is FIDESZ-szavazók lesztek?

Figyelt kérdés
Továbbra is Orbánt és a Fideszt támogatjátok? Miután Orbán-fidesz-kormány Putyin-orosz oldalon áll, azaz az agresszor oroszok, idegen érdekeket képvisel, véd nap mint nap?
2023. márc. 27. 01:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Ja a Fideszt csak rubellel jüannal és sikkasztott, korrupt forinttal tömik ki.
2023. márc. 29. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem miért baj ha a ballerek kapnak külföldről pénzt. Honnan kapjanak, a Fidesztől? Az én pénzemet plakátokra meg M1 re költik.
2023. ápr. 7. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Arról meséltek kicsit, hogy miért oké, hogy Orbán és a FIDESZ vezetése Soros pénzén tanult és elképesztő támogatásokat kapott az alapítványaitól a kilencvenes években? Vagy arról, hogy milyen arányban vannak az általatok említett dollárok azokkal a forintszázmilliárdokkal amiket a kormánypártok ész nélkül öntenek a propaganda/kampánymédiába kampányon kívül is, ráadásul a közösből? (KESMA, közmédia, MCC, stb...)
2023. ápr. 8. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

#12. "Nem értem miért baj ha a ballerek kapnak külföldről pénzt."

Ti tulajdonképpen miért akarjátok leváltani a Fideszt? bohóc.jpg

#13. "Arról meséltek kicsit, hogy miért oké, hogy Orbán és a FIDESZ vezetése Soros pénzén tanult és elképesztő támogatásokat kapott az alapítványaitól a kilencvenes években?"

Én erről azt tudom mesélni, hogy a bölcs balos közvélekedés szerint azokkal az "óriási" támogatásokkal Orbán a mai napig kilóra meg kellene, hogy legyen véve, és soha többé nem szabadott volna egyet nem értenie filantróp jótevőjével, Gyuri bácsival. Tökre jogos, én is támogatom, hogy végre a jól idomított baloldal kerüljön kormányra, amelyik tudja, hol a helye, illedelmesen kussol és azt csinálja, amit a gazdáik parancsolnak nekik, ha már egyszer ki lettek fizetve, mint a koszos qrvák. Ez a mucsai Orbán meg nem tudja a helyét, egy pillanatra se csodálkozzon, hogy a ki lett adva az ukáz a leváltására, azért ezt már a gyarmattartók sem tűrhetik örökké. Majd amikor Dobrev Klára hatalomra kerülésével helyeráll végre a demokrácia, őt pedig mosolyogva dicsérik meg Brüsszelből, az EU-s adományok (amit az önzetlen, módos gazdák azért adnak, hogy abból felzárkózhassunk, bizony) pedig újra érkeznek, akkor Viktor majd gondolkodhat a börtönben, hogy hol rontotta el. Nem kell már sokat kibírni elvtársak, már annyiszor hívtátok a kék sisakos felszabadítókat, hogy bármelyik percben itt lehetnek.

2023. ápr. 14. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:

14 ez csak irónia nélkül:

" az EU-s adományok (amit az önzetlen, módos gazdák azért adnak, hogy abból felzárkózhassunk, bizony) pedig újra érkeznek, akkor Viktor majd gondolkodhat a börtönben, hogy hol rontotta el. Nem kell már sokat kibírni elvtársak, már annyiszor hívtátok a kék sisakos felszabadítókat, hogy bármelyik percben itt lehetnek."

Így legyen lol

2023. máj. 3. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#15. Szegénykéim...más sem maradt nektek mára, mint ez a fajta álmodozás.
2023. máj. 3. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

ma 18:47

Sajna igen. Egy autokrata pártállamban sajna nem sok más marad.

És szomorú az, ha ennek valaki örül. De hát a kommunista diktatúrának is rengetegen tapsoltak, semmi nem más.

2023. máj. 3. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
#17. Nyugodtan hagyjátok ezt az önvigasztalást, nem autokrata. Orbánékat nem lehetetlen leváltani, csak nektek nem sikerül. Óriási különbség.
2023. máj. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!