Romániai FIDESZ-szavazók! Kíváncsiságból kérdezem, továbbra is FIDESZ-szavazók lesztek?
#12. "Nem értem miért baj ha a ballerek kapnak külföldről pénzt."
Ti tulajdonképpen miért akarjátok leváltani a Fideszt? bohóc.jpg
#13. "Arról meséltek kicsit, hogy miért oké, hogy Orbán és a FIDESZ vezetése Soros pénzén tanult és elképesztő támogatásokat kapott az alapítványaitól a kilencvenes években?"
Én erről azt tudom mesélni, hogy a bölcs balos közvélekedés szerint azokkal az "óriási" támogatásokkal Orbán a mai napig kilóra meg kellene, hogy legyen véve, és soha többé nem szabadott volna egyet nem értenie filantróp jótevőjével, Gyuri bácsival. Tökre jogos, én is támogatom, hogy végre a jól idomított baloldal kerüljön kormányra, amelyik tudja, hol a helye, illedelmesen kussol és azt csinálja, amit a gazdáik parancsolnak nekik, ha már egyszer ki lettek fizetve, mint a koszos qrvák. Ez a mucsai Orbán meg nem tudja a helyét, egy pillanatra se csodálkozzon, hogy a ki lett adva az ukáz a leváltására, azért ezt már a gyarmattartók sem tűrhetik örökké. Majd amikor Dobrev Klára hatalomra kerülésével helyeráll végre a demokrácia, őt pedig mosolyogva dicsérik meg Brüsszelből, az EU-s adományok (amit az önzetlen, módos gazdák azért adnak, hogy abból felzárkózhassunk, bizony) pedig újra érkeznek, akkor Viktor majd gondolkodhat a börtönben, hogy hol rontotta el. Nem kell már sokat kibírni elvtársak, már annyiszor hívtátok a kék sisakos felszabadítókat, hogy bármelyik percben itt lehetnek.
14 ez csak irónia nélkül:
" az EU-s adományok (amit az önzetlen, módos gazdák azért adnak, hogy abból felzárkózhassunk, bizony) pedig újra érkeznek, akkor Viktor majd gondolkodhat a börtönben, hogy hol rontotta el. Nem kell már sokat kibírni elvtársak, már annyiszor hívtátok a kék sisakos felszabadítókat, hogy bármelyik percben itt lehetnek."
Így legyen lol
ma 18:47
Sajna igen. Egy autokrata pártállamban sajna nem sok más marad.
És szomorú az, ha ennek valaki örül. De hát a kommunista diktatúrának is rengetegen tapsoltak, semmi nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!