Szomorú kérdés, de ebben a kú perpatvarban Magyarországon csak az segíthet, hogy közvetlen az ENSZ gondnoksága alá kerül?
Te melyik Magyarországon élsz?
Négy évente parlamenti választásokon szavazhatsz, akire akarsz.
A saját lakóhelyeden önkormányzati választásokon szavazhatsz, akire akarsz.
Olyan vallást követhetsz, amilyet akarsz.
Nézhetsz ellenzéki tv csatornát, olvashatsz ellenzéki híroldalt, újságot.
Oda költözhetsz, ahová akarsz.
Tanulhatsz amit akarsz.
Olyan munkát vállalhatsz, amilyet akarsz, ha értesz hozzá.
Vállalkozhatsz szabadon.
Lehet vagyonod, amit arra költesz, amire akarsz.
Tele vannak az üzletek áruval, azt veszel amit akarsz.
Van rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, orvosok, kórházak, ha szükséges.
Nem mondja meg senki, hogy mit gondolj a világról, most is az interneten lógsz, ami 30 éve még nem létezett, de neked van ilyened is. Amúgy mit nem tehetsz meg emiatt az Orbán miatt?
Ja, nem vagyok Fidesz szavazó, csak már kivagyok a hópehely létszemlélettől.
Szerintem logikus hogy külső segítséget kell kernünk.
Mert merkel felpénzelte ezt a gonosz majmot, lévai anikó férjèt....ami most már komoly gond magyarorszagnak hogy nem takarodik el nem mond le, pedig meg van bukva...
Szerintem a magyarsàgnak segítséget kellene kernie hogy fogják el, váltsák le ezt a hazaárulót és állítsàk nemzetközi bírósàg elé.
Nőj fel, 6-os.
Sorold fel, milyen nemzetközi jogi előírások megszegéséért kellene intézkedni a nemzetközi bíróságnak!
Meg van bukva? A negyedik kormányzati ciklusát tölti. Demokratikusan megválasztva, lehetett ellene is szavazni.
Külső segítséget? Ki segítsen, talán Lenin elvtárs? Külső beavatkozással megbuktatni egy választott kormányt? Ha valami hazaárulás, akkor ez az.
Egyébként 2014-ben Ukrajnában külső segítséggel megbuktatták az akkori választott kormányt, ahol most tartanak, az ezzel kezdődött. Mennyire megérte nekik!
7es, bár nem nekem lett cimezve a kérdés, engedd meg, hogy válszoljak.
A nemzetközi jog alatt azokat a lépéseket érti, ami, ha finoman is fogalmazva, de hozzájárúlt ahhoz a pozicióhoz, ami a ruszkiországot segitette a háborújának meginditásában. A háború előtt, bőven, bőven benne volt ebben az egészben Orbán:
-Budapest kvázi európai RUB elosztó központként üzemelt, az összes sélsőjobboldali politikust innen pénzelték
-Budapesten működött a háború előttig az a ruszki bank, melyet a nemzetközi pénzügy is csak orosz kémközpontként emleget és semmilyen pénzügyi funkciója sem volt Putyin politikájának segitésén túl
-Európa szerte voltak olyan bűnügyi esetek, melyek politikai indittatásúak voltak és, mint kiderült, nem egy érintett személy magyar letelepedési kötvénnyel tudott bejutni az EUba.
De, a háborún túl, ott van még a hazájában elitélt montenegrói szrjankó bújtatásától túl az azeri baltás kiadatásáig nagyon-nagyon sok mindent, amiért felelőségre lehetne vonni. De leginkább ami engem zavar, az a háború kirobbanásában játszott felelősge. Lehet, hogy, ha megszavazzuk az ukránok EU, vagy NATO tagságát és nem kardoskodunk ellenük, ez a háború ma nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!