Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fideszesek azért nem szereti...

A Fideszesek azért nem szeretik ha őket elvtársaknak hívják, mert ők nem elvtársak hanem elvtelen társak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 24. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha fideszes lennék én is kikérném magamnak, hogy elvtársnak szólíts! Mi fideszesek birkák vagyunk!
2023. febr. 24. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Aha, bár inkább gerinctelen társak.
2023. febr. 24. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Mondják ezt azok,akiknek 1db. működő ötletük sem volt az eltelt 12 évben.

Sem.!

2023. febr. 25. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez Isten országa és mi a bárányai vagyunk. Ha én fideszes létemre bírka lennék és nem bárány, akkor azt mondanám, hogy beeeeeeekaphatod.

A másik pedig, hogy a fideszes nevezi fideszest elvtársának, azzal nincs semmi gon. De ha egy ellenzéki nevezi elvtársnak a fideszest, akkor az olyan, mintha fideszesnek hívnánk az ellenzékit.

Elvei vannak mindenkinek. Csak van aki 4 évente elvből szavaz és 2/3 lesz. És van olyan, aki elvből nem szavaz, aztán csodálkozik, hogy megint 2/3 lett. A titok az időzítésben van. A bárányok tudják és értik az elvet. Ezért farkasbőrbe bújva nyomatjuk a választások idején, hogy most már eltelt 12 év, biztos, hogy a farkasok győznek, hiszen farkasok. A farkasok pedig ezt el is hiszik magukról, hogy ők győznek és eszükbe sem jut, hogy jól időzítve bújtak a bárányok farkasbőrbe hírdetve a győzelmet. De a farkasok hiába bújnak báránybőrbe, hiszen a bárányok tudják, hogy óvakodni kell a farkasoktól, hiszen báránybőrbe bújva jöhetnek el közénk. Mi bárányok vagyunk. Isten bárányai és van egy könyvünk, amiben mindezt megírták és a farkasok elvetették, mondván mese habbal egy 2000 éves iszákos Csöves története.

Hát nem kedves farkasok, mert akit ti csövesnek láttok és mesének, ő a mi jó pásztorunk, akinek a Viktor is igyekszik szolgálni. még ha hamis sáfár módjára szolgál is, dicséri az Úr az ilyen mihaszna szolgát is. Igy lesz a tavalyi 2/3-ból 3/4 3 év múlva. Most én bárány, akit ti birkának hívtok beszélhetek róla, hiszen 3 év múlva elfelejtitek. De ma mondtam el, hogy ma nézve nézzétek, de 3 év múlva mindezt már ne lássátok. Ha fülelve fülelnétek sem hallanátok mindebből semmit, de aki hiszi és hatalmában áll megvallani, hogy Krisztus az Úr és a királyok királya, az érti is.

Ezért lesz 50-50 a pontozásom. Jó felejtést farkasok, ti pedig emlékezzetek jól bárányok, mert közel van az Úr a fideszeshez is.

2023. febr. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!