A Fideszesek azért nem szeretik ha őket elvtársaknak hívják, mert ők nem elvtársak hanem elvtelen társak?
Mondják ezt azok,akiknek 1db. működő ötletük sem volt az eltelt 12 évben.
Sem.!
Ez Isten országa és mi a bárányai vagyunk. Ha én fideszes létemre bírka lennék és nem bárány, akkor azt mondanám, hogy beeeeeeekaphatod.
A másik pedig, hogy a fideszes nevezi fideszest elvtársának, azzal nincs semmi gon. De ha egy ellenzéki nevezi elvtársnak a fideszest, akkor az olyan, mintha fideszesnek hívnánk az ellenzékit.
Elvei vannak mindenkinek. Csak van aki 4 évente elvből szavaz és 2/3 lesz. És van olyan, aki elvből nem szavaz, aztán csodálkozik, hogy megint 2/3 lett. A titok az időzítésben van. A bárányok tudják és értik az elvet. Ezért farkasbőrbe bújva nyomatjuk a választások idején, hogy most már eltelt 12 év, biztos, hogy a farkasok győznek, hiszen farkasok. A farkasok pedig ezt el is hiszik magukról, hogy ők győznek és eszükbe sem jut, hogy jól időzítve bújtak a bárányok farkasbőrbe hírdetve a győzelmet. De a farkasok hiába bújnak báránybőrbe, hiszen a bárányok tudják, hogy óvakodni kell a farkasoktól, hiszen báránybőrbe bújva jöhetnek el közénk. Mi bárányok vagyunk. Isten bárányai és van egy könyvünk, amiben mindezt megírták és a farkasok elvetették, mondván mese habbal egy 2000 éves iszákos Csöves története.
Hát nem kedves farkasok, mert akit ti csövesnek láttok és mesének, ő a mi jó pásztorunk, akinek a Viktor is igyekszik szolgálni. még ha hamis sáfár módjára szolgál is, dicséri az Úr az ilyen mihaszna szolgát is. Igy lesz a tavalyi 2/3-ból 3/4 3 év múlva. Most én bárány, akit ti birkának hívtok beszélhetek róla, hiszen 3 év múlva elfelejtitek. De ma mondtam el, hogy ma nézve nézzétek, de 3 év múlva mindezt már ne lássátok. Ha fülelve fülelnétek sem hallanátok mindebből semmit, de aki hiszi és hatalmában áll megvallani, hogy Krisztus az Úr és a királyok királya, az érti is.
Ezért lesz 50-50 a pontozásom. Jó felejtést farkasok, ti pedig emlékezzetek jól bárányok, mert közel van az Úr a fideszeshez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!