Lassan az elvtelenséget nemhogy nem megvetik, hanem elvárják?
Látom a környezetemben, hogy az emberek pont ugyanolyanok, mint a politikusok. Tepernek az előléptetésért és magasból tesznek minden erkölcsi szempontra, ha ez kell cserébe.
És legtöbben még le is néznek engem, amiért nem viselkedek ugyanígy. Kb. az az érvük, hogy buta vagyok, mert nem fogom fel, hogy soha nem lesz saját házam, ha nem teperek hozzájuk hasonlóan.
És nem néhány ilyen ember van, hanem majdnem mindenki. A családban is ugyanúgy megkapom ezt, és példának az alacsonyabb végzettségű testéremet állítják elém, aki jobban keres, mert soha semmilyen erkölcsi gondolata nem volt semmiről.
Ha ez a való világ, hadd ne mondjam, mit lehetne vele tenni egyetlen gombnyomással...
Nem hiszem, hogy mindenki így csinálja...
Én 49 évesen mindent magamtól ( külső segítség nélkül) szedtem össze. Van egy szuper hazám, párom, fiam, horgászom évi 60-szor. Hitel nincs, 20 millió megtakarítás van.
2 diploma, két nyelvvizsga, 24 éve közigazgatásban vezető vagyok.
Nem nyalok, nem taposok, végzem tisztességesen a munkám.
Sanyi : - Nézze azon a bigén milyen ribis ruha van
Főnök : - Az a feleségem
Sanyi : - És milyen jól áll neki
A politikusok is csak "végzik a munkájukat". Semmilyen szabálytalan dolgot nem tesz a többségük. Csupán a végtelenségik lojálisak a kormányhoz, ezért megkapták a vezetői pozíciót és a vezetői székben se a szakmaiság vagy a hasznosságot helyezik előtérbe, hanem a szék megtartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!