Az akkugyáraktól megbukhat a Fidesz?
10-es!
Volt már többezres tüntetés is, csak (jó)néhányan nem mondják el(Fidesz-média).
Még a Toroczkai is ellenzi a gyárat, amúgy meg ajánlom figyelmébe a közmeghallgatásról készült felvételeket.
Ja és AZ LMP-SEK IS EMBEREK!!!
11 - lennél olyan kedves elmesélni, hogy mikor és hol volt Debrecenben több ezres tüntetés??? -Én mindegyiken ott voltam: a legelsőn voltak ezren egy 1400 fős teremben. A másodikon 400-an voltak, aztán volt egy vonulásos, amikor Mikepércsről vonultak a Kossuth térre: összesen voltak max. 500-an (a sajtóval és a bizonságisokkal együtt!), aztán volt egy, amikor a Régi Városháza elé mentek - legalább 200-an, és aztán csatlakoztak a Fórumhoz vezényelt buszos import tüntikézőkhöz, így már négyszázan is voltak...:) Ja: ne hagyjuk ki a mindentudó Toroczkait se, aki egy étterem népessége előtt ontotta az "eszét"... Valahol kihagytam még valakiket? Név szerint kiket???:)))
Arról a közmeghallgatásról beszélsz, ahol egy LMP-s majom lepofozott egy nőt csak azért, mert őt zavarta az eszement óbégatás, amit az "intelligens" LMP-sek gerjesztettek???
"Ja és AZ LMP-SEK IS EMBEREK!!!" - igen, láttuk.
Előemberek, akik leestek a fáról.
A fejükre...
12-es!
Már tegnap akartam írni, de nekem is van életem, amiben hála a jó Istennek nem te vagy az első!
Ki mondta, hogy intelligensek?(köztük is van mindenféle)
És mit jösz a pofozkodó LMP-ssel? Én nem tudom megnövelni!
És nem tűröm ezt a degradáló hangvételt!
(amúgy Toroczkait én sem bírom)
És amúgy akár hiszed, akár nem, de én NEM a tüntetésekről kérdeztem!(a rendszer nem omlik össze az ilyenektől)
Kedves Kérdező,
amíg a vidéki öregasszonyok mind a fideszre szavaznak, addig ezek itt maradnak a nyakunkon és szétlopják az országot. Illetve amíg Orbán meg nem hal. Azt csinálnak, amit akarnak, és a tömeg még tapsol is hozzá.
Jól működik az "Oszd meg és uralkodj!" módszer hazánkban (is). Tehát, a többi lakos, akik nem a közelében laknak, nagy ívben tojnak a témára! Az egészségügyisek, a pedagógusok, a KATA-sok, vasutasok, BKV-sok, stb. egyik sem áll ki a másik mellett, mindegyik csoport a saját pecsenyéjét sütögeti. Még a hétköznapi közlekedésben is képesek vagyunk vitázni: kerékpárosok, rolleresek, autósok, gyalogosok, vonatosok, volánosok... Észre sem vesszük, hogy nem egyik vagy másik csoporthoz tartozunk, akiknek muszáj egymást fikázni, hanem minde magyar lakosok vagyunk, akiknek megértéssel kéne lenni a egymás iránt. De nem! Mi képesek vagyunk gyalogosból autóssá válni, mert beülünk a négykerekűbe, ha kétkerekűre, akkor már kerékpárosok, rolleresek leszünk és elfeledjük, alapvetően mind gyalogosok vagyunk... :-(
Jelenleg a fidesz még egy forradalomtól sem bukna meg, mivel múlt évben hoztak olyan nemzetbiztonsági törvényt (ill. módosítást), biztonsági intézkedéseket, hogy egyből bevethetik a katonaságot, rendőrséget a kormány védelmében.
Gazdasági szempontból (főként egyéni szempontokból) pedig az az érdekük, hogy megépüljön. Ellenállással pedig számoltak, ez részükről bőven belefér.
(mellesleg, fogadjunk, a következő választási eredmények szerint újra fölényesen nyerni fog a fidesz... Jó, valószínűleg ismét lefog fagyni pár órára a számlálórendszer, de van ilyen... A lakosság húszonegynéhány százaléka pedig újra kétharmados többséggel fogja parlamentbe juttatni a fideszt... De ez tökre normális! Hiszen, most is 1,5 millió lakos "döntött" az EU szankciókról a nemzeti konzultáción, 8,7 millió szavazójogú állampolgárból... Hogy nem kellett azonosítania magát a visszaküldőknek, bárki kitölthette, akár többször, az mellékes... ez egy illiberális demokráciába lazán belefér...)
"akik nem a közelében laknak, nagy ívben tojnak a témára! "
A közelben nem lakhat senki, mert ahol a CATL épül, az egy IPARTERÜLET!!!
Az a terület hazánk legértékesebb mezőgazdasági területe volt, míg pártunk és kormányunk rá nem tette a mancsát, hogy Rákosi pajtás vas és acél országának a mintájára felépítse az akkumulátorgyárak országát. Aki lelkendezik, hogy ez milyen jó lesz nekünk, annak elárulom, hogy az akkumulátor nem ehető. Az akkumulátorgyárak helyett inkább az ország élelmiszerbiztonságát kellene növelni. Az öntözéses mezőgazdaság, az élelmiszeripar fejlesztése lehetne a kiút a jelenlegi gazdasági helyzetből.
Az akkugyáraktól nem fog megbukni a Fidesz, de ez ellenzék nagyon meggyengülhet!
A fejlődés - ez esetben - sajnos a Fideszt fogja igazolni!
A Schadl-Völner ügybe sokkal jobban megbukhatott volna, mert rengeteg személyes érintettség van/lehet benne, de az ellenzéket ez nem foglalkoztatja ilyen hévvel! Sajnos az ellenzék ezt (is) beszopta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!