Az akkugyáraktól megbukhat a Fidesz?
3-as!
Nem értem a logikád.
Tudom, hogy Debrecen 1998 óta Fideszes, és azt is, hogy nyomatják a propagandát, de úgytűnik, hogy ez nem hatja meg a lakókat.
#6 pedig érthető magyarosch prolilogika, ami ebben az országban jellemző és a többi keleti elmaradott, posztkomcsi társadalmakban: "felléptünk valaki ellen, az ellenállt és pofán vert minket, akkor az egy tökös valaki, tiszteljük!"
A többiek pedig: "Na végre megint elkente ezeknek a lipsy, sorosista, tyúúúúcsááááányimádó áldebreceniek száját a mi fényestekintetű nagy vezérünk!"
Nem úgy volt, hogy a libsik imádják az elektromos kocsikat, mert olyan hiperszuper, környezetbarát, zéró karbon, meg még egy csomó dolog?
A helyzet az, hogy ezekbe akkumulátor kell, azt meg le kell gyártani valahol mivel nem a lítiumfán teremnek.
#8 igen le kell gyártani de senki sem mondta hogy azt a magyar termőföldön kell legyártani, minden szabályt, előírást figyelmen kívül hagyva, importált munkásokkal, államilag támogatott bérköltségekkel (kifizetjük azt is), kivitt profittal.
Eddig is sikerült legyártani, Debreceni gyár nélkül, és a gyár elindulása után sem lesz olcsóbb akksi a magyaroknak.
6-os: "de úgytűnik, hogy ez nem hatja meg a lakókat."
Debrecenben az LMP vergődik az egész tagságával - mind a kétszázan - aztán annyi!
Nem tudom, hogy honnan szedted azt a hazugságot, hogy a lakosság tiltakozik, mert a tiltakozók még az lakók 1%-t sem teszik ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!