Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed a magyar foci...

Mi a véleményed a magyar foci aállami támogatásáról?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok más sportot is támogatnak de messze a foci a legnépszerűbb.

A: Minden pénz mehet bele

B: Jó dolog hogy támogatja de nem biztos hogy ennyi pénz kellene bele ennyi stadionnal

C: Semmit ne adjon nem érdekel semilyen sport

2023. febr. 5. 08:35
A kérdező szavazást indított:
A
B
C
26 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem a focit, de orbánékat gyűlölöm!
2023. febr. 5. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
6%

Miért, mennyi stadion van?

Valójában kevés. Ausztriában másfélszer annyi stadionhely jut egy lakosra, mint Magyarországon.

[link]

2023. febr. 5. 08:41
 3/7 A kérdező kommentje:
2es és még 30 év és utoljék ausztriát mennyien járnak meccsre ausztriában?:)
2023. febr. 5. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Persze, támogatni kell valamilyen mértékben a sportot, de a focisták rendkívüli adókedvezménye felháborító. Ahogy az is, hogy covid idején elsőként kaptak jó kis anyagi támogatást. Vérlázító, hogy többre tartják őket, mint pl. az egészségügyben, vagy bármilyen más területen dolgozókat. A kedves pártunk és kormányunk nagyon nincs tisztában a fontossági sorrenddel.
2023. febr. 5. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Semennyire nem kellene támogatni, ahogy az egyházakat sem. Támogassák a rajongók, szponzorok. Ha nem támogatják akkor nincs rá elég nagy igény.
2023. febr. 5. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

5. Én egyházba járó vagyok, de teljesen egyetértek. Megoldjuk mi. Az egyház van a társadalomért, a társadalom jólétéért, nem fordítva.

Az egészségügyet kellene jobban támogatni, és ez meghálálná magát, mert több egészséges ember lenne és nagyobb munkaerő. De ha az egyház is kicsit jobban összekapja magát, akkor még több egészséges ember lehetne az országban, mert a hívők és a körülöttük élő nem hívők is meggyógyulnának.

2023. febr. 5. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 mellesleg kihullana a férgese az egyházból, mert bizony ahol van pénz, oda mennek olyan emberek akik arra vágynak...

Még az oktatásba kellene sokat befektetni, persze nem a diploma gyárakba, hanem az igazi oktatásba.

2023. febr. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!