Magyarországon miért nézik gondolkodni képtelen embernek azt, aki a Fidesszel szimpatizál? Él sok olyan magyar itt, akiknek megéri, hogy hatalmon van a Fidesz
17
"Ez inkabb oylan ellenzéki szöveg, aztán persze ők a tanult réteg, de mégis képtelenek annyi okosságot összehozni hogy egy papíron tanulatlan réteget irányítsanak."
Kezdi a szolgálatot a derék NER-es munkásembör! (Aki, vagy akinek a felmenői régen komcsik voltak)
"miért nézik gondolkodni képtelen embernek azt, aki a Fidesszel szimpatizál?"
Lényegében mert annak tapsolnak, hogy a Fidesz dupla annyit vissza szed tőlük mint amennyit ki oszt.
#7 nem látsz az orrodnál tovább. Addig látsz, hogy zeszjéaaaa amitől 7%-ot emelkedett a fizetési papíron/bankszámlán látható szám, esetleg megélhetési gyerekcsinálásból még valamennyi jön, egy ideig.
De addig már nem látja el hogy a termékek már a háború előtt jócskán megdrágult árában mit fizetsz: rekordáfa, útdíjak, tranzakciós adó, különadók, forint romlás, stb. [link]
Abba se hogy milyen jövője van egy olyan országnak, aminek nyugdíjrendszer élőhalott (legalább sokat kell fizetni érte ha dolgozik az ember), oktatási rendszere döglődik, állami egészségügyi rendszere szintén (és ezért vastagon fizetni kell minden hónapban), infrastruktúrája haldoklik, és fogva tartja az országot egy idegenszívű korrupt bűnszervezet, amiből az egyre kevesebb itt született fiatal is elhagyja az országot.
26
Vétkesek közt cinkos, aki néma.
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
Ez a kettős mérce! A magadfajtára mondja a fidesz: Aki nincs ellenünk, velünk van!"
Én magam-fajtára pedig ezt mondja: "Aki nincs velünk, ellenünk van!"
#27 A vállalkozó ismerősöm nem én magam vagyok. Szövegértés!!!
Egyébként pedig mindenki úgy szavaz, ahogy akar. #26 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!