Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarországon miért nézik...

Magyarországon miért nézik gondolkodni képtelen embernek azt, aki a Fidesszel szimpatizál? Él sok olyan magyar itt, akiknek megéri, hogy hatalmon van a Fidesz

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 22:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

17

"Ez inkabb oylan ellenzéki szöveg, aztán persze ők a tanult réteg, de mégis képtelenek annyi okosságot összehozni hogy egy papíron tanulatlan réteget irányítsanak."

Kezdi a szolgálatot a derék NER-es munkásembör! (Aki, vagy akinek a felmenői régen komcsik voltak)

2023. jan. 27. 06:43
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"miért nézik gondolkodni képtelen embernek azt, aki a Fidesszel szimpatizál?"

Lényegében mert annak tapsolnak, hogy a Fidesz dupla annyit vissza szed tőlük mint amennyit ki oszt.

2023. jan. 27. 07:57
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

#7 nem látsz az orrodnál tovább. Addig látsz, hogy zeszjéaaaa amitől 7%-ot emelkedett a fizetési papíron/bankszámlán látható szám, esetleg megélhetési gyerekcsinálásból még valamennyi jön, egy ideig.

De addig már nem látja el hogy a termékek már a háború előtt jócskán megdrágult árában mit fizetsz: rekordáfa, útdíjak, tranzakciós adó, különadók, forint romlás, stb. [link]

Abba se hogy milyen jövője van egy olyan országnak, aminek nyugdíjrendszer élőhalott (legalább sokat kell fizetni érte ha dolgozik az ember), oktatási rendszere döglődik, állami egészségügyi rendszere szintén (és ezért vastagon fizetni kell minden hónapban), infrastruktúrája haldoklik, és fogva tartja az országot egy idegenszívű korrupt bűnszervezet, amiből az egyre kevesebb itt született fiatal is elhagyja az országot.

2023. jan. 27. 08:48
 24/32 anonim ***** válasza:
72%
Mondom ezt úgy, hogy én is rühellem a Fideszt. A felsőoktatási intézményekben woke baloldali indoktrináció zajik, Magyarországon is. Tehát ami a woke baloldali értelmiség illeti, akinek nincs diplomája az hülye, és mivel még fideszes is, itt a bizonyíték, hogy tényleg hülye.
2023. jan. 27. 14:45
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom miért nézik annak a Fideszeseket. Talán mert közülük sok mindent úgy csinál ahogy a Viktor mond. Ha ma mond valamit akkor éljen az, ha holnap az ellenkezőjét mondja akkor pedig majd azt éltetik a Fideszesek.
2023. jan. 29. 19:51
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Egy vállalkozó ismerősöm mondta, hogy ő személy szerint utálja a Fideszt, de számára a gazd. politikájuk előnyös és ezért rájuk szavaz, befogott orral. (Az utóbbi jelképes).
2023. jan. 30. 10:31
 27/32 anonim ***** válasza:

26

Vétkesek közt cinkos, aki néma.

Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

Ez a kettős mérce! A magadfajtára mondja a fidesz: Aki nincs ellenünk, velünk van!"

Én magam-fajtára pedig ezt mondja: "Aki nincs velünk, ellenünk van!"

2023. jan. 30. 15:07
 28/32 anonim ***** válasza:
51%

#27 A vállalkozó ismerősöm nem én magam vagyok. Szövegértés!!!

Egyébként pedig mindenki úgy szavaz, ahogy akar. #26 vagyok.

2023. jan. 30. 15:43
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem annak néziky hiszen konkrétan azok. Egyszerűen csak jól látják a helyzetet.
2023. febr. 1. 14:01
 30/32 anonim ***** válasza:
34%
#29 Szereztél néhány újabb szavazatot a Fidesznek.
2023. febr. 1. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!