Kocsis-Cake Olivio miért lépett át a DK-ba?
#4 Nem zavarnak néha a tények? Nem képviselő, nincs mentelmi joga.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomázott történelem szakon, és szociológia szakon is abszolutóriumot szerzett.
Ettől függetlenül nyilván simán lehet, hogy a pénzért, karrierért lépett át, félre ne értsd, nem mentegetni akarom, de a tények makacs dolgok.
És szerintem több dologhoz ért, mint te valaha érteni fogsz. Azok szoktak így beszélni ahogy te, akik valóban semmihez nem értenek. Más kérdés, hogy te soha nem fogod megérteni, hogy XY mihez ért, mert azt sem tudod, hogy az a tudomány mi fán terem.
Hangsúlyozom, hogy ezt nem Kocsis védelmében, hanem úgy általánosságban mondom, van ez a jellem: tata leszólja a gyereket, aki csak az asztalnál ül a gép előtt nyomogatva a gombokat, hogy semmihez sem ért... ja, hogy éppen programoz? Azt a tata sose fogja megérteni, felesleges hülye dolognak tartja, bezzeg ha kapálna a mezőn, az valami lenne!
Azért lépett be, mert az elveivel kompatibilis a DK és ez az egyetlen/legjobb esélye arra, hogy továbbra is politikusként élhessen.
DE szerintem nem ez a kérdés, hanem az hogy DK-nak mi szüksége van rá? Legalábbis én ezt nem értettem amikor meghallottam ezt a hírt, mert azért az eddigi megszólalásaiból szerintem látszik hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, Budapesten is ilyen 10%-nál többet sose kapott, szóval nem igazán látom, hogy a DK számára miért éri meg őt bevenni.
11#
A személyeskedés az megy.Honnan is tudod,hogy mihez értek és mihez nem?
Honnan veszed, hogy ő ért bármihez is?
A legtöbb ilyen, ha megszűnne a kis karrierje a politikában, nem állná meg a helyét a versenyszférában.
Két piacképtelen diplomával nem vinné sokra.A szociológia meg történelem szak is hobbinak jó.
Műszaki, gazdasági,jog, IT, egészségügy,természettudomány.Ezek a diplomák érnek valamit.
"és egy rakás fideszesről"
Orbánt még megértem, mert nála ez ellenőrizhető, de ki is ez a további "rakás fideszes" akiről szó van?
Van ott még néhány más ilyen fideszes is. Mindegyik ellenőrizhető, és akkor megtalálod őket.
A dajcstomi elvileg két évet dolgozott, de valójában nem mernék arra se mérget venni. A tenyere biztos nem kérgesedett meg, de az agya sem a sok munkától.
De nézd meg a többi kortárs fideszest!
ma 21:21
a nem dolgozott mert politikus lett, meg a nem is dolgozhatna csak a mostani bére tizedéért, mert büfészakos között azért jelentős különbség van. :)
Ettől még lehet Tomika is megélhetési politikus, csak épp neki legalább esélye lenne arra, hogy valakinek kelljen a tudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!