A fideszeseknek mi a velemenye az olyan buta politikusaikrol mint nemeth szilard, kosa, semjen, hollik, vagy kocsis?
Nem igazán érdekelnek, nem ők a fontosak. A fontos Orbán Viktor, Szíjjártó Péter, Varga Mihály, Varga Judit, Gulyás Gergely. Ők pedig értelmesek.
Nem lehet mindenki superman, még a Fideszben sem.
Az ismeretségemben élő fideszesek alapján, eleve nem is ismerik ezeket a formákat, csak és kizárólag orbánt.
legalábbis mikor tavaly megkérdeztem őket, hogy mit szólnak polt péter és mészáros munkásságához, azt sem tudták, hogy kik ezek.
"olyan buta politikusaikrol"???
Megkerdezhetem, hogy ezt ki allitja? Mert azert nem mindegy a forras! :)))
Nekem az ilyen buta kérdezőkről van meg a véleményem 🤪
Amúgy meg, ha ennyire kérded és ennyire megérdemled:karacsony, gyurcsany, jakab, soros, brüsszel, migrans, és karacsony, gyurcsany, jakab, soros, brüsszel, migrans, valamint karacsony, gyurcsany, jakab, soros, brüsszel, migrans, végső soron karacsony, gyurcsany, jakab, soros, brüsszel, migrans, tehát összefoglalva karacsony, gyurcsany, jakab, soros, brüsszel, migrans. Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!