Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány is ennyire belepofáz...

Gyurcsány is ennyire belepofázott a mindennapjainkba?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Legalábbis Gyurcsány idejében nem lett volna betiltva az elfbar, nem csak egy bizonyos réteget támogatott, hanem próbált mindenkit megszólítani, nem volt ekkora cigánybűnözés, amit persze Orbi segélyekkel old meg, stb.
2023. jan. 5. 10:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
16, Miért lennék naiv ? És te minek osztod az észt ? Épitészmérnökként járok-kelek épitkezéseken és látom ,h mennyivel jobban keresnek és milyen autókkal járnak dolgozni.
2023. jan. 5. 15:38
 22/30 anonim ***** válasza:
18-nak irtam a kioktatására.
2023. jan. 5. 15:39
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

21.

Tipikus példája annak, amikor a mérnök bár nagyon jó a szakmájában, de lélekben egy elefántcsont-toronyban él és nem látja a valóságot, nem ismeri a trükköket, az ügyeskedéseket.

2023. jan. 5. 15:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Szálljál már le rólam. Rosszul vagyok az itteni nagyképű kioktató okoskodóktól . A való életben semmire nem jutottatok, itt kompenzáljátok a többiek lehülyézésével.
2023. jan. 5. 15:46
 25/30 anonim ***** válasza:
#21 én pedig a pápa vagyok (az élő, nem a halott) 🤣
2023. jan. 5. 15:47
 26/30 anonim ***** válasza:

24.

És te miért is vagy itt az "okoskodók" között? Csak nem hipokrita viselkedés iskolapéldáját látjuk? (A válasz amúgy: "De igen!")

2023. jan. 5. 15:48
 27/30 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nálad aki visszavág egy beszólásra, az az okoskodó.
2023. jan. 5. 15:51
 28/30 anonim ***** válasza:
60%

27.

Te tituláltál - többeket is - okoskodónak, szóval kicsit furcsa, hogy te viszont kikéred magadnak. Ócska troll.

2023. jan. 5. 15:56
 29/30 anonim ***** válasza:
25, felőlem lehetsz te a pápa, nem gondolom, hogy egy anonim oldalon bárkinek is joga lenne számonkérni, valóban van-e mérnök végzettségem és degradálóan beszélni. Mindenki magát minősiti a szavaival.A munkahelyén és a való életben egy se ilyen nagy legény.
2023. jan. 10. 03:41
 30/30 anonim ***** válasza:
28 , kizárólag magadat minősited az ócska trollozással,ha egy normális vitában sem vagy képes kultúráltan megnyilvánulni . Leirtam a saját tapasztalataimat egy témában, azóta kötekszel velem és sértegetsz. A stilus maga az ember.
2023. jan. 10. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!