A Fidesz most is bekakil a taxisoktól és megad nekik megint mindent amit kérnek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 06:33
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom, mit tudnak ezek a nyomorult taxisok a többi fuvarozóhoz képest, de, hogy valahogy mindig sikerül elérniük, amit akarnak...
egy dpd, gls-es futár nem tud hidat foglalni? Vagy, mi a franc van itt?
2/7 anonim válasza:
Be kellene tiltani, helyette pedig übert használni. A sok kannibál nem érdemli meg a segítséget.
3/7 anonim válasza:
És mégis mit értek el a sok szigorításon kívűl.
Eddig mindig besopták ha keménykedtek.
4/7 anonim válasza:
A taxisblokád óta mindenki fosik tőlük.
5/7 anonim válasza:
32 éve aktívan részt vettek a taxisok bujtogatásában, így ők tudják a legjobban, mire képes az a társaság.
Pedig a belügyminiszterük pont az az ember, akinek azzal indult be igazán a rendőr-karrierje, hogy a bp-i rendőr-főkapitány mondására (hogy nem lövetne a tömegbe - persze nem is kért tőle ilyet senki), szóval Pintér, mint vidéki középvezető megmondta, hogy ő bizony lövetne, ha utasítanák rá. Nem sokkal később így lett budapesti rendőr-főkapitány.
6/7 anonim válasza:
Állítólag minden taxis cégnek vannak rendőrségi kapcsolatai, de szerintem ennél több is van, hiszen a kormány minden kívánságukat azonnal teljesíti. Amúgy ahányszor Pesten taxit látok, mindig megszeg valamilyen KRESZ-szabályt. Ha csak parkolnak, akkor is tilosban. A kedvencem az volt, amikor egy csapat rendőr akart átmenni a zebrán, és egy taxi simán áthajtott előttük. Szerinted csináltak a rendőrök valamit? Persze, hogy nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!