Felétek kik a fideszesek?
Felénk 3 kategória van.
1, Nyugdíjjas, aki a nyugdíjjas klubba jár és ott mint a szektások, fidesz rajonganak. (őket hívják, legfőképp fidesz gyűlésekre, legalábbis a mi polgármesterünk) hozzáteszem erről a polgármesterről jelent meg egy videó, ahogy le vén k. rvázza őket. :D titokban..
2, Aki, amúgy is gazdag, de elnyer egy csomó támogatást(nyílás záró, napelem, felújítás stb) ráadásul, egyet biztosan ismerek, aki kapott tűzifát is a program keretében, úgy hogy igazából teli van pénzel. Neki, azonnal ellehetett hozni, míg rengetteg embernek azt mondták várjanak türelemmel.
3,Valami vállalkozó, aki eu-s támogatásból felújítatta az egész házát, mert a cége a lakcímére volt bejelentve. (ahol, lakom teli van ilyennel)
Ezen, a három típuson kívül mindenki utálja a fideszt az ismereti körömben.
Nálatok, ez hogy van?
9
Pontosan! :)
Ahol én élek, ott a polgármester és az önkormányzat nagy része is fideszes. Teljesen átvették ezt a kiskirály mentalitást.
Az egyik intézményben volt határozott idejű szerződésem, és azért nem lett megújítva, mert egy olyan dolgot nem végeztem el, ami nem az én dolgom volt, és a főnök konkrétan megtiltotta, hogy csinálhassam :D. Amikor ezzel szembesítettem, csak annyi volt a válasza, hogy jó, akkor nem lesz szerződésem jövő évtől. Azt gondolom, hogy ez hűen tükrözi a fideszesek gondolatvilágát.
Pedig nem volt panasz a munkámra, illetve ha volt, mindig változtattam, hogy ne legyen. Ehhez képest jeleztem a problémát az önkormányzatnál, ahol annyi volt csak a válasz, hogy nem tudnak mit csinálni, az intézményvezető úgy dönt ahogy akar (tipikus hasbaakasztó szöveg).
Az egész intézmény egy trágyadomb egyébként, és ami még szomorúbbá teszi a dolgot, hogy egy szociális intézményről van szó a történetben.
Nálunk mindenki Fideszes aki félévnél hosszabb távon képes gondolkodni.
Szemben lakik egy alkesz (68), Ő DK-s, mert kollegának érzni magát Ferivel.
A másik házban az öregnek a klubrádión felejtették az adást, ő is DK-s (74).
Egy kisegítős srác van (23), aki momentumos, mert tetszik neki a lila szín.
És van 2 fiatal (27,30), akik MZP-sek, mert azt olvasták dollárban érdemes megtakarítani.
És mit jelent a félév? Előre, vagy hátra?
Mert 1 éve van az ársapka, de akkor a háborúnak, még se hive, se hamva nem volt. Az infláció már tavaly is az egekben volt, háborús infláció nélkül is, és a forint sem fél éve kezdett el összerogyni.
Vagy, ha előre, akkor mit kéne a jelenlegi kilátástalan helyzetből látni? Putyin nem fog nyerni, ez látszik, az EUt buktuk, ez is látszik, akkor mi lesz fél év múvla, ha előre tekintünk?
Felénk főleg a nyugdíjasok, és a már messziről is feltünöen sötét emberek.
Én még inteligens fidesz szavazóval nem találkoztam, nem lehet velük politizálni, mert az érveket nem ismerik csaka személyeskedést, meg a MTV ben hallottak papagájszerű ismételgetését tolják.
14. Látszik rajtad, hogy értesz a nemzetközi gazdasághoz, így nem merek veled vitatkozni.
Bár valahol azt mondták a háborús előkészület már egy éve javában elkezdődött (világszinten megugrott az infláció - tuti Orbán miatt)
Fél év előre: ha áprilisban a csodálatos és fantasztikus ellenzék nyert volna, most kb. egy kormányválság és államcsőd közepén ülnénk és az IMF, az Ukránok, az EU meg a CIA kedvére szabdalna szét. Aki értelmes, ezt nem akarta kipróbálni.
Elég vegyes az ismerősi körömben. Szüleim baráti körében két házaspár: 60+ tanár, illetve óvónéni feleség (nyugdíjasok lennének, de még dolgoznak) és műszaki területen dolgozó férj.
30-40 közötti nagycsaládosok vagy leendő nagycsaládosok egy jó része, tisztelet a kivételnek.
Nálam meglepően sok amúgy pedagógusi pályán levő fideszes van, de nekem több tanár/tanító/óvónéni ismerősöm van, szóval itt torzulhat a minta.
ellenzék nyert volna, most kb. egy kormányválság és államcsőd közepén ülnénk"
Miért most mi van? Annyira tipikus buta orbánhívő vagy. Ez nem a saját véleményed csak visszamondod amit eléd raktak.
Miért most mi van?
Kormányválság van?
IMF hitel?
CIA "szakértő" kormány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!