Felétek kik a fideszesek?
Felénk 3 kategória van.
1, Nyugdíjjas, aki a nyugdíjjas klubba jár és ott mint a szektások, fidesz rajonganak. (őket hívják, legfőképp fidesz gyűlésekre, legalábbis a mi polgármesterünk) hozzáteszem erről a polgármesterről jelent meg egy videó, ahogy le vén k. rvázza őket. :D titokban..
2, Aki, amúgy is gazdag, de elnyer egy csomó támogatást(nyílás záró, napelem, felújítás stb) ráadásul, egyet biztosan ismerek, aki kapott tűzifát is a program keretében, úgy hogy igazából teli van pénzel. Neki, azonnal ellehetett hozni, míg rengetteg embernek azt mondták várjanak türelemmel.
3,Valami vállalkozó, aki eu-s támogatásból felújítatta az egész házát, mert a cége a lakcímére volt bejelentve. (ahol, lakom teli van ilyennel)
Ezen, a három típuson kívül mindenki utálja a fideszt az ismereti körömben.
Nálatok, ez hogy van?
Nagymamám+nagypapám: 76 és 78 évesek - átlagos életet élnek, de egyre nehezebb nekik a napi betevőt megvenni, segítjük őket (Nagypapim szerint Brüsszel miatt éhen halunk és megfagyunk. Ráhagyjuk...)
Apám: 56 éves, dolgozik, de keveset keres, ő nem ilyen agymosott mint a nagyszüleim, ő megszokásból szavaz a fideszre 30 éve.
Apósom, anyósom: 60, 58 évesek. Régen jobbikosok voltak, de mióta felőrlődött, kőkemény fideszesek lettek :D
Mint látod, az én ismertségi körömben az öregek ilyenek.
Nálunk az összes fiatal"
Én úgy látom a fiatalok az utcán vergődnek. De nem azért mert annyira imádják az orbánvezért.
"ahogy le vén k. rvázza őket."
Ez bizony Szolnok.
Nálunk van egy nyugdíjas tanár, akit nem érdekel, hogy a médiumok, ahonnan fogyasztja a híreket, azok kiknek a kezeiben van. Természetesen mind fideszes médium. Az érvei közé tartozik az, hogy: "de hát ezt mondják a napilapok, a rádiók, a tv-k!".
Ismerek olyan fiatal felnőtt fideszest is, akinek az egész családi köre a Fideszre szavaz, korábban a család fele a Jobbikra voksolt. Ő 2016 környékén, még középiskolásként azt ecsetelte, hogy hogyan irtaná ki a muszlimokat.
A fidesz ügyesen megszerezte a média nagy részét közpénzből, rengeten rendszeresen fogyasztanak onnan híreket és elhiszik az onnan zúduló propagandát, de még akár az ellenzéki szavazók is benyelnek jó pár hazugságot és tesznek magukévá narratívákat onnan.
8
Ebből, a hozzászólásodból arra a következtetésre jutottam, hogy tuti nem ismersz egy vállalkozót sem. Én ismerek, és beleláttok sok dologba, nem gondolom hogy sikeresek. Tisztelett a kivételnek.
Inkább, sok a csaló.. A fidesz törvényeknek köszönhetően, nagyon lehet csalni dolgokkal. És nyilván, ezt sokan ki is használják. Aki, meg nem az valószínűleg, nem sokáig fog vállalkozni (tisztelett a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!