Olyan létezik, hogy értelmes, okos embereknek is átmossa
az agyát a Fidesz?
Persze. Van full Fideszes ismerősöm aki azért tól van az közgáz msc-n :D
2022. dec. 4. 22:52
Én nem találkoztam ilyennel. Aki valóban értelmes, az idővel biztosan átlát a propagandán, pl. amikor olyan primitív, mint a konzultáció manipulatív kérdései, stb.
A propaganda leginkább az egyszerű emberekre hat, akik nem tájékozódnak, nem olvasnak különböző hírforrásokat, ezért elhiszik, ami a fideszmédiából eljut hozzájuk.
2022. dec. 4. 22:53
Sok értelmes emberrel találkoztam már, akik nem aktív fogyasztói a hírportáloknak, innentől kezdve jobban eltéríti a gondolataikat a fideszes média dömping.
2022. dec. 4. 22:57
Mi számít agymosottságnak?Az is annak számít, ha csak rájuk szavaz, mert ő valamiért profitál a rendszerből, a többi ember problémáját leszarja, mert neki jó, és neked úgy adja elő, hogy a fidesz hibátlan, holott tudja, hogy ez nem igaz?Mert ilyen ember van rengeteg.
2022. dec. 4. 23:02
Rengeteg van, hisz az értelmesség, okosság nem függ össze azzal, hogy az emberek 99%-a politikailag teljesen analfabéta, és bármit elhisz a politikusoknak. Anno Nobel-díjat kapott egy szervezet, ahol egy magyar is dolgozott, csak akkor kezdett kételkedni a Fideszben (nagy fideszes volt), mikor az bezáratta az iskolát, ahol tanított. Az értelmes emberek is ugyanúgy beveszik, hogy a Fidesz nemzeti párt, nincs jobb alternatíva, megvédik az országot, hazafiak, stb.
2022. dec. 4. 23:17
Értelmes ember agymosás nélkül is a Fideszre szavaz, elnézve a konkurenciát.
2022. dec. 4. 23:17
Az engem is érdekelne, hogy szerinted mi számít agymosottságnak?
Mert aki csak szimplán rászavaz mert szerinte nincs jobb opció azt nem nevezném agymosottnak és vannak köztük okos, értelmes emberek.
Azok viszont akik az utcán beszédtémának csak azt tudják felhozni, hogy a mocskos Gyurcsány meg a mocskos unió az már agymosott és nem igazán az értelem jellemzi őket.
De van még ennél is lejjebb, a vadhajtások követői. Az már felér egy szektához.
2022. dec. 4. 23:21
8/31 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk a szüleim, nagyon durván jól keresnek. És apám szerint a Fidesz jó, meg őt nem hatja meg az infláció. Meg hogy ne menjek külföldre dolgozni, mert így a migránsok úgy a migránsok. Oké ők tele vannak pénzzel, lehet ezért nem látják át azt a borzasztó helyzetet, ami itt megy.
Mondjuk ha tele lennék pénzzel akkor én sem foglalkoznék nagyon azzal, hogy ki van hatalmon. Sőt ha tudom, hogy ennél a kormánynál biztonságban volt a keresetem akkor félnék újjal kísérletezni.
2022. dec. 4. 23:29
Elég agymosott az, aki szerint az egész EU-ban a Fidesz miatt van rekord infláció XD. A szüleidnek nyilván több eszük van nálad.
2022. dec. 4. 23:30
Kapcsolódó kérdések: