Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Guy Vershoftadt Magyarországot...

Guy Vershoftadt Magyarországot Ukrajnára cserélné. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 16:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
19%
18:23: és ők is Ukrajna oldalán állnak, miközben Viktor rendületlenül csüng Putyin tetszőleges testrészén.
2022. dec. 5. 18:37
 32/42 anonim ***** válasza:
59%

Ő lesz lecserélve. Épp itt volt az ideje.

[link]

2023. máj. 29. 23:40
 33/42 anonim ***** válasza:

32: he, a Magyar Nemzet megint hazudik.

Ráadásul képmutatásról beszélni az ő esetükben a pofátlanság csimborasszója.

2023. máj. 30. 12:48
 34/42 anonim ***** válasza:
59%
2023. máj. 30. 20:27
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

20:27: látom, a KESMA-médiát és csatolt részeit nagyon ismered. Mást meg kevésbé. :DDDDDD

Nekem édes mindegy, hogy Verhofstadt mit csinált és mit nem. A Fidesz korrupciós ügyei és uniós s**rkavarása sokkal jobban érintenek. Erről is ír a papagájkommandó?

2023. máj. 30. 21:41
 36/42 anonim ***** válasza:

Liberálisként egyetértek vele. Ki kell tiltani Orbánt. Egy olyan klerikálfasiszta, neonáci, kirekesztő országnak mint Magyarország (személy szerint Orbán miatt nagyon szégyellem, hogy magyar vagyok, külföldön mindig le is tagadom) nincs helye az EU-ban.

Viszont Ukrajnát, ami a demokrácia és a szabad világ védőbástyája jelenleg szívesen látnám az EU-ba.

Ezzel is támogatnánk az ukrán nép szabadságharcát Putler fasizmusa ellen. Orbán meg menjen Oroszországba a Magyarországával együtt, mi felvilágosult értelmiségi liberális-demokraták nem kérünk Európába ilyet.

2023. szept. 9. 14:09
 37/42 anonim ***** válasza:
36: uuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiiiiiiiii trooooooollllllllllll vagy
2023. szept. 9. 16:01
 38/42 anonim ***** válasza:
36: ez azért elég szánalmas produkció volt, nem kapsz érte krumplit.
2023. szept. 9. 16:50
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Krumplit max te fogsz kapni a moszkovita potrohos csuti kishitleredtől. Személy szerint én mindig is az európai érdekek mellett álltam. Ha a kistörpétek nem ellenezné az egyneműek házasságát és végre hajlandó lenne hadat üzenni a ruszki Putleréknek akkor már rég osztrák színvonalon élnénk.

De ti bámuljátok csak a habonyista m1 agymosást!

2023. szept. 9. 17:30
 40/42 anonim ***** válasza:
60%
na, vergődik a troll. unalmas alak vagy.
2023. szept. 9. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!