Guy Vershoftadt Magyarországot Ukrajnára cserélné. Egyetértesz vele?
8: Miért? Idegen- és melegellenesség, utóbbi törvényeken keresztül is megjelenik. Jogállamiság hiánya, mérhetetlen korrupció, szakmaiságot nélkülöző döntések, oroszbarát politika, amivel folyamatosan aláássák az európai együttműködést.
Azt amúgy nem állítottam, hogy Ukrajnának több keresnivalója van az EU-ban.
"Miért? Idegen- és melegellenesség"
Sejtettem, hogy neked Európa=éljenek a b_zik meg a kontinensfoglalók.
Pedig, az Európa megnevezés keresztény eredetű, akkor keletkezett, amikor a kontinensen konszenzus született az iszlám kisöprésére és az általuk megszállt területek felszabadítására.
14#
A xenofóbia egy liberális koholmányfogalom,hogy könnyen azonosíthatóak legyen az ellenségeik.
A kereszténység pedig nem csak a magyar,hanem az egész európai kultúrkör alapja, befolyásolta a kultúrát,jogrendszert, életfelfogást.
Előbb létezett és sokkal többet adott, mint az lmbt mozgalom.
A mozgalomnál lehet, hogy előbb létezett, de a homoszexualitásnál semmiképp :D Nem vitatom a kereszténység szerepét az európai történelemben, én azt mondtam, hogy nem normális, hogy jelenleg egy EURÓPAI országban mindenféle keresztény hülyeséget bevonnak a politikába - ráadásul elferdítve.
A xenofóbia pedig már az ókorban is létező kifejezés volt.
8, mert te azt gondolod, más , nyugat-európai országokkal nem szokott baj lenni az EU-ban, náluk nincsenek lopások, politikai ellentétek, korrupció?
Guy Verhofstadtnak is vannak kurrupciós ügyei, először azok alól tisztázza magát, utána kérje számon más országokon.
Simán.
Egy putyinnyalonc kormánynak nincs helye az EU-ban. Takarodjanak Putyin kebelére, ott minden olyan csodálatos.
Ettől talán a tisztelt szavazóik is kijózanodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!