Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Guy Vershoftadt Magyarországot...

Guy Vershoftadt Magyarországot Ukrajnára cserélné. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 16:31
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
61%
8: á igen, a halállistával rendelkező ukrajnának annak ugye helye van az euban, de magyaroknak nincs. nem egy szent a kormány abban egyetértek, de fogadok konkrét tényt nem tudsz megnevezni hogy miért. te igazi bólogatós kutya vagy, mindegy mit mondanak, mindenre bólogatsz.
2022. nov. 14. 14:34
 12/42 anonim ***** válasza:
48%

8: Miért? Idegen- és melegellenesség, utóbbi törvényeken keresztül is megjelenik. Jogállamiság hiánya, mérhetetlen korrupció, szakmaiságot nélkülöző döntések, oroszbarát politika, amivel folyamatosan aláássák az európai együttműködést.

Azt amúgy nem állítottam, hogy Ukrajnának több keresnivalója van az EU-ban.

2022. nov. 14. 16:11
 13/42 anonim ***** válasza:
63%

"Miért? Idegen- és melegellenesség"

Sejtettem, hogy neked Európa=éljenek a b_zik meg a kontinensfoglalók.

Pedig, az Európa megnevezés keresztény eredetű, akkor keletkezett, amikor a kontinensen konszenzus született az iszlám kisöprésére és az általuk megszállt területek felszabadítására.

2022. nov. 14. 16:15
 14/42 anonim ***** válasza:
21%
A xenofóbia nem csak az Európán kívüli népességgel szemben létezik, másrészt ezt az elavult kereszténységet hagyjuk ki a politikából - és minden más agymosó vallást is.
2022. nov. 14. 16:37
 15/42 anonim ***** válasza:
84%

14#

A xenofóbia egy liberális koholmányfogalom,hogy könnyen azonosíthatóak legyen az ellenségeik.

A kereszténység pedig nem csak a magyar,hanem az egész európai kultúrkör alapja, befolyásolta a kultúrát,jogrendszert, életfelfogást.

Előbb létezett és sokkal többet adott, mint az lmbt mozgalom.

2022. nov. 14. 19:00
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

A mozgalomnál lehet, hogy előbb létezett, de a homoszexualitásnál semmiképp :D Nem vitatom a kereszténység szerepét az európai történelemben, én azt mondtam, hogy nem normális, hogy jelenleg egy EURÓPAI országban mindenféle keresztény hülyeséget bevonnak a politikába - ráadásul elferdítve.

A xenofóbia pedig már az ókorban is létező kifejezés volt.

2022. nov. 14. 19:09
 17/42 anonim ***** válasza:
57%

8, mert te azt gondolod, más , nyugat-európai országokkal nem szokott baj lenni az EU-ban, náluk nincsenek lopások, politikai ellentétek, korrupció?

Guy Verhofstadtnak is vannak kurrupciós ügyei, először azok alól tisztázza magát, utána kérje számon más országokon.

2022. nov. 16. 18:20
 18/42 anonim ***** válasza:
69%
Én azt a bolondot cserélném le inkább valami értelmes európai vezetőre..
2022. nov. 27. 12:57
 19/42 anonim ***** válasza:
67%
Az egyik legádázabb magyargyűlölő sz@rházi.
2022. dec. 4. 19:11
 20/42 anonim ***** válasza:
14%

Simán.

Egy putyinnyalonc kormánynak nincs helye az EU-ban. Takarodjanak Putyin kebelére, ott minden olyan csodálatos.

Ettől talán a tisztelt szavazóik is kijózanodnának.

2022. dec. 4. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!