Gulyás Gergelyről mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nagyon jóképű pasiról beszélünk. Mármint a magyar politikai életben szerintem az egyik, ha nem az egyetlen jóképű embere. És nem nézem ki belőle, hogy b*zi lenne. Ahoz szerintem túlságosan is politikus.
Szerintem jó pár nőnek tetszik.
2022. nov. 10. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Jóképű pasi
biszekszuális (Mind2 nemhez úgyan úgy vonzódik)
normális pasi és még a tetejében jóképű
20 szavazat
2/16 anonim válasza:
Eresz is túlságosan politikus volt.
3/16 anonim válasza:
De könyörgöm, abból, hogy jóképű, meg hogy jó pár nőnek tetszik, hogyan következik, hogy meleg-e vagy sem? Nem vágom az összefüggést.
4/16 anonim válasza:
Gulyigeri Karigeri gonosz ikertestvére.
5/16 anonim válasza:
Szájerből kinézted feleséggel, gyerekkel?
6/16 A kérdező kommentje:
Ki, de belőle nem nézem ki
2022. nov. 10. 18:10
7/16 anonim válasza:
6
"Egyszer történik meg, ami soha!"
8/16 anonim válasza:
Több, mint valószínű, hogy egyszer miniszterelnök lesz belőle. Valóban jóképű és intelligens.
9/16 anonim válasza:
Egy hazug tolvaj mint a többi, a föld alatt volna a helye
10/16 anonim válasza:
Egy gonosz hazaáruló, amiért nem csak kollaborál a fidesszel, hanem aktív tagja és így sokszorosan kártékony is a Magyarságra.
Küllemre am egy puhos fejű jóllakott óvodás.
Ffi szemmel ha vona nem lenne törpe ő lehetne egy jó pali.
Jóképű nem puhos sőt sportos csak alacsony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!