Újabb cikkekre élelmiszerárstop? De minek?
Megint drágulni fog minden más, ami nem árstopos, az árstoposokból pedig hiány lesz, mint most is.
Ezt is jól megoldották.
- Ég a ház!
- Öntsd le olajjal, az folyékony, és örülni fognak az emberek, ha látják, hogy oltod a házat.
- Most még jobban ég a ház!
- Akkor öntsél rá még több olajat!
Mert Orbán csak ehhez ért: mesterségesen belepofázni a gazdaságba. Csak az a baj, hogy Orbán egy jogász és halvány lila fingja nincs a gazdaságról, ezt már számtalanszor bebizonyította. Ez a hülye azt hiszi, hogy ha cégeket adóztat, azok nem hárítják át a vásárlókra az adót. Ez a marha azt gondolja, hogy ha valami most 1000 egység és tesz rá 10% adót, abból neki 100 egység bevétele lesz, mert az emberek nem veszik vissza a fogyasztást és nem kerülik az adót...
Frankó lesz, ha most mégtöbb árstopos cucc lesz, a sok IQ nulla elkapkodja majd, mint a Covid alatt a budipapírt, az összes többi cucc meg még drágább lesz, mert valahol ugye be kell hozni a veszteséget.
A legjobb, hogy csupa olyan termék árstopos, amiből alig szoktam vásárolni. Fel nem fogom pl. ki a bánatnak kell több kiló cukor? Nálunk talán két hónap alatt fogy el egy kiló. Az egyetlen árstopos cucc, amit tényleg vennék az a csirkemell, de azt már hónapok óta nem lehet kapni sehol.
Nekünk laktózmentes tejet kell venni, azt nem szokták elkapkodni. Múltkor vettem belőle egy kartonnal.
"A kukába való ömlesztett szaloncukor mar kapható a tescoban, 2000 ft kilója. És sajnos viszik is."
Ja, hát van az a réteg, akinek nem a minőség számít.
Részemről én amikor végre elköltöztem a szülőktől megfogadtam, hogy inkább spórolok máson, de a kaja minőségén nem. Kenyérből csak teljes kiörlesű vagy rozskenyér, hústermékekből csak minőségit: virsli az nekem 80% fölötti hústartalomnál kezdődik, bármi, aminek az összetevői között a "csontokról mechanikusan lefejtett" szerepel, azt azzal a mozdulattal dobom vissza, stb.
Szaloncukor az nálam kb a trüffeles Sthümmer. Annak ugyan már tavaly is 7000 volt kilója, de az legalább jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!