Orbán Viktor hogy tud mindig higgadt maradni amikor számos kritikusa van?
Figyelt kérdés
Sosem láttam még őt idegesnek, ellenben Gyurcsány Ferenccel, vagy Jakab Péterrel, akiken azért látszódnak az indulatok. Orbán mindig higgadtan, nyugodtan viselkedik, amikor válaszol a parlamentben, akkor is.2022. okt. 24. 00:42
11/25 anonim válasza:
Tankönyvi esete a szociopata személyiségzavarnak. Nézz utána ez mit jelent, és meg is találod a választ a kérdésedre.
12/25 anonim válasza:
Én keresnék 3 és fél millát, én is tojnék mások véleményére.
13/25 anonim válasza:
Úgy, hogy vagy szociopata vagy pszichopata.
14/25 anonim válasza:
A másik kettővel szemben ért ahhoz, amit csinál.
15/25 anonim válasza:
Az agyi idegeskedés központ levándorolt a hasába és ott burjánzik.
16/25 Andizsuzsi válasza:
Nem láttad idegesnek? Folyamatosan tikkel. Nyalja a száját, igazgatja a zakóját, haját, folyamatosan "matat".
17/25 anonim válasza:
11# A szociopaták pont hogy nem tudják kezelni az indulataikat és gyakran dühöngenek
Pszichopa azért nem lehet mert akkor nem eröltetne elvi alapon baromságot. Pszichopatáknak nincseneke elveik.
Attol hogy nem szeretunk valakit még nem lesz se pszicho, se szociopata.
Ez pont olyan, hogy mindenki pszichopatának tartja az exét es fönökét.
A kérdesre válaszolva, ez is az imidzs része. Nyilván van idő felkészülni egy nyilvános szereplésre es tudja, hogy akkor kelti jó vezető benyomását ha higadt de határozotnak mutatja magát. Biztos vagyok hogy szokott indulatos lenni amikor nincs a kamerák előtt.
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
17 - mondjuk Orbánbak pont nincsenek elvei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!