Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktor hogy tud mindig...

Orbán Viktor hogy tud mindig higgadt maradni amikor számos kritikusa van?

Figyelt kérdés
Sosem láttam még őt idegesnek, ellenben Gyurcsány Ferenccel, vagy Jakab Péterrel, akiken azért látszódnak az indulatok. Orbán mindig higgadtan, nyugodtan viselkedik, amikor válaszol a parlamentben, akkor is.
2022. okt. 24. 00:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Grazi kezelés.
2022. okt. 24. 00:53
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Én nem akarok itt spekulalgatni, de én így nőttem fel, sose akasztott ki semmi, konkrétan pszichopata voltam. Majd jött egy két ember és ezen sikerült változtatni, azóta vannak erzelmeim. De most vagy ez, vagy annyira nem érdekli semmi, hogy nem is foglalkozik vele. De tekintve a napi feladatait stb , képtelenség ezt ép ésszel kezelni, így szerintem a pszichopata ésszerű .
2022. okt. 24. 01:02
 3/25 anonim ***** válasza:
53%
Profi.
2022. okt. 24. 01:42
 4/25 anonim ***** válasza:
69%
Igazából min stresszeljen? Csinálhat konkrétan bármit, a hívei akkor is letérdelnek előtte.
2022. okt. 24. 01:59
 5/25 anonim ***** válasza:
63%
Ez a szakmája. Bármihez hülye lehet, ha kedve tartja, de a kompozíciót tartani, és hatásos - még ha semmitmondó is - szónoklatokat tartani kutya kötelessége. 30 éve is a semmiről beszélt, most is azt csinálja, de hatásosan teszi. Mert egy valamit nem lehet elvitatni tőle, hogy tehetséges politikus. Ld. Kossuth Lajos.
2022. okt. 24. 02:06
 6/25 anonim válasza:
14%
Tanulok tőle. ;)
2022. okt. 24. 02:13
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
A legjobb orvosok állnak a rendelkezésére, akik tömik bele a nyugtatókat és mellette a teljesítményfokozókat. Azért ennek ellenére mostanában sokat látszik a nyúzott fején, hogy hálni jár belé a lélek.
2022. okt. 24. 02:58
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Annyira vastag a bőr a képén, hogy nem tud mimikálni.
2022. okt. 24. 05:04
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
Hát a tegnapi nap pont nem azt mutatja, hogy higgadt. Zártkörű nemzeti ünnep; a város előtt 12 km sor Bp felől, mert minden autót megállítottak; buszokon civil ruhás rendőrök igazoltattak mindenkit és azt akarták tudni, miért és hova mész (itt lakom).
2022. okt. 24. 05:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Átlibbent abba a gondolkodásba, hogy őt szereti mindenki, éés nem kritikusként viselkednek vele szemben 1-1 alkalommal, lásd Cseh megjelenése.
2022. okt. 24. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!